Και νέα καταγγελία για τον Θεσπρωτό - Τί απαντάει ο πρόεδρος της ομάδας

Και νέα καταγγελία για τον Θεσπρωτό - Τί απαντάει ο πρόεδρος της ομάδας


Απάντηση με εξηγήσεις, αναφορικά με προηγούμενο δημοσίευμά μας, έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θεσπρωτός κ. Νίκος Τσιάπος, με την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κάνοντας μάλιστα υποδείξεις και απειλώντας τον καταγγέλλοντα με προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Εκεί που του χρωστάγανε, θέλουν και το βόδι δηλαδή.
Υπενθυμίζουμε πως σε δωμάτια που διέμεναν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Μόνο που εξελίξεις σας προσπέρασαν κύριε πρόεδρε.

Μια νέα καταγγελία, υπό τη μορφή σχολίου στην αρχική μας ανάρτηση, έρχεται να δείξει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστές αλλά και η διοίκηση του Θεσπρωτού που φέρονται με τέτοιο τρόπο, σε ιδιοκτήτες δωματίων.


Στην απάντησή του ο κ. Τσιάπος, μας κάνει και υποδείξεις για το πως θα κάνουμε τη δημοσιογραφική έρευνα και μας κατηγορεί πως δεν ζητήσαμε την άποψη της ομάδας.
Και εδώ λέει ψέματα αφού γνωρίζει πολύ καλά πως πριν τη δημοσίευση της καταγγελίας, επικοινωνήσαμε με τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Βλάχο την περασμένη Τρίτη, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω απόσπασμα της συνομιλίας μας.



Φυσικά δεν πιστέψαμε ένα τσούρμο 20χρονων Αργεντίνων και τη διοίκηση μιας Ανώνυμης Εταιρείας, κόντρα στην καταγγελία δύο ευυπόληπτων συμπολιτών μας, τους οποίους γνωρίζει και υπολήπτεται όλη η τοπική κοινωνία της Θεσπρωτίας. 
Μπορεί κύριε πρόεδρε να μην είστε από εδώ και δικαιολογημένα δεν γνωρίζετε την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής. 
Εμείς όμως, δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ο ιδιοκτήτης προκάλεσε μόνος του ζημιές στην περιουσία του.
Ούτε να αγνοήσουμε τη μαρτυρία της δεύτερης καταγγέλλουσας. Τους γνωρίζουμε και τους σεβόμαστε και τους δύο.
Ούτε φυσικά να αγνοήσουμε τα όσα είδαμε με τα μάτια μας...

Στην απάντησή του ο κ. Τσιάπος αναφέρει "Οι ποδοσφαιριστές που διέμεναν στα συγκεκριμένα δωμάτια τα παρέδωσαν σε άριστη κατάσταση, καθαρισμένα και με όλα τα πράγματα τακτοποιημένα".
Μόνο που οι φωτογραφίες από το εσωτερικό των δωματίων τον διαψεύδουν.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, η ασέβεια προς τον χώρο που τους φιλοξενούσε, είναι οφθαλμοφανή.







Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του προέδρου του Θεσπρωτού:

Π.Α.Ε. Α.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ «Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019»
Ηγουμενίτσα, 16 Μαΐου 2022
ΓΡΑΦΕΙΑ: 28ης Οκτωβρίου 28, 
Τ.Κ. 46100, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΤΗΛ./FAX : 2665306841
Email: fcthesprotos@gmail.com

ΠΡΟΣ: Thespro.gr
Επιστολή - απάντηση σε δημοσίευμα

Αξιότιμε κ. διευθυντά
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός με αφορμή δημοσίευμα στο έγκριτο ιστολόγιό σας με τίτλο «Φθορές σε δωμάτια που διέμεναν προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού –Καταγγελία στην Αστυνομία» θέλει να σημειώσει τα εξής:
Κατ’ αρχάς εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τις καταγγελίες του ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων με αναληθείς κατηγορίες εναντίον ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.
Επί των καταγγελιών έχουμε να σημειώσουμε τα εξής: Οι ποδοσφαιριστές που διέμεναν στα συγκεκριμένα δωμάτια τα παρέδωσαν σε άριστη κατάσταση, καθαρισμένα και με όλα τα πράγματα τακτοποιημένα. Μοναδική φθορά την οποία αναγνωρίσαμε και αναλάβαμε αμέσως την ευθύνη, παρουσία της Αστυνομίας, ήταν αυτή της πόρτας, την οποία και αντικαταστήσαμε άμεσα μαζί με τα κλειδιά.
Με τον ιδιοκτήτη των δωματίων είχαμε αναπτύξει μία καλή συνεργασία και μας προκαλεί άσχημη εντύπωση το γεγονός ότι προέβη σε καταγγελίες που είναι αναληθείς. Εμείς αναλάβαμε τις ευθύνες στον βαθμό που μας αναλογούσαν κι αναμένουμε και από τον ίδιο να αναλογιστεί και να αναλάβει και τις δικές του…
Κλείνοντας υπογραμμίζουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε στον οποιοδήποτε να συκοφαντεί με ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες την ΠΑΕ Θεσπρωτός και τους ποδοσφαιριστές μας και βέβαια επιφυλασσόμαστε για την άσκηση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μας.

Για την διοίκηση της ΠΑΕ Θεσπρωτός
Τσιάπος Νικόλαος
Πρόεδρος

Και νέα καταγγελία για τον Θεσπρωτό - Τί απαντάει ο πρόεδρος της ομάδας Και νέα καταγγελία για τον Θεσπρωτό - Τί απαντάει ο πρόεδρος της ομάδας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.