Αμετανόητος...!!!

Αμετανόητος...!!!


Σε δίκη οδηγείται την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς, μετά από μήνυση που του είχα καταθέσει σαν εκδότης της εφημερίδας ΤΙΤΑΝΗ.
Η μήνυση που κατέθεσα, είναι για παράβαση καθήκοντος, κατηγορώντας τον κ. Παππά πως είχε αποκλείσει την εφημερίδα μου (η οποία είναι η παλαιότερη εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού Θεσπρωτίας) από τις πληρωμένες δημοσιεύσεις του Δήμου Φιλιατών, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να με εξοντώσει σαν δημοσιογράφο και εκδότη, ώστε να σταματήσω τον δημοσιογραφικό έλεγχο που ασκώ στη δημοτική αρχή Φιλιατών, ως οφείλω. 

Λίγες ημέρες πριν το δικαστήριο στο οποίο είναι κατηγορούμενος, ο Δήμαρχος Φιλιατών, προφανώς σε μία προσπάθεια επίδειξης δύναμης αλλά και δείχνοντας κατάμουτρα στην ελληνική δικαιοσύνη πως αδιαφορεί για τους νόμους της πολιτείας, αποφάσισε να τιμωρήσει και πάλι την εφημερίδα μου.

Συγκεκριμένα, με την υπ' αριθμό 92 απόφαση του ιδίου, γίνεται η ανάθεση της δημοσίευσης ενός (1) Ισολογισμού του έτους 2016 της ΝΕ.ΚΕ.ΔΗ.Φ. του Δήμου Φιλιατών, στην εφημερίδα "Θεσπρωτική" και με την με την υπ' αριθμό 93 απόφαση, γίνεται η ανάθεση της δημοσίευσης δύο (2) Ισολογισμών των ετών 2014 και 2015 της ΝΕ.ΚΕ.ΔΗ.Φ. του Δήμου Φιλιατών, στην εφημερίδα "Θεσπρωτών Διαβούλευση".


Αν και η νομοθεσία είναι σαφέστατη και προβλέπει ίση κατανομή των πληρωμένων δημοσιεύσεων (στην προκειμένη περίπτωση τριών δημοσιεύσεων), η εφημερίδα "ΤΙΤΑΝΗ", για ακόμα μία φορά έχει αποκλειστεί, με απόφαση του δημάρχου Φιλιατών.
Για ακόμα μία φορά ο κ. Παππάς,  προχωράει στη συγκεκριμένη αδικοπραξία κατά της εφημερίδας μου, εκδικητικά και παράνομα.

Μπορεί σαν εφημερίδες να "εξαρτόμαστε" οικονομικά σε ένα μεγάλο βαθμό από τις πληρωμένες δημοσιεύσεις των δήμων, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αφήσουμε να γίνονται εργαλείο απειλών, ούτε και μέσο εκδίκησης, στα χέρια αυτών που έχουν, προσωρινά, την εξουσία.
"Αρχή άνδρα δείκνυσι" έλεγαν οι πρόγονοί μας.
Όπως και "αιδώς, Αργείοι"...
Ένα είναι σίγουρο. Πως δεν θα καταφέρει να με φιμώσει!!!

Αναστασίου Α. Ευάγγελος
Αμετανόητος...!!! Αμετανόητος...!!! Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.