Άφαντη η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας

Άφαντη η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας


Στον αυτόματο πιλότο -και μάλιστα στην κακή του μορφή- βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας.
  • Τα σκουπίδια και τα μπάζα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και κυρίως στα τουριστικά Σύβοτα, σχηματίζουν βουνά και μόνο κολακευτικά δεν ήταν τα σχόλια όσων επισκέφτηκαν την περιοχή, με αφορμή το συνέδριο υδατοκαλλιέργειας.
  • Οι κεντρικοί δρόμοι των Δ.Ε. θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ για τους εσωτερικούς δρόμους καλύτερα να μην ανοίξουμε κουβέντα.
  • Τα χορτάρια στην παραλιακή της πόλης της Ηγουμενίτσας, στις πλατείες και στους δρόμους, πέρα από το κίνδυνο εξάπλωσης των πυρκαγιών, είναι και το καλύτερο ενδιαίτημα για τα φίδια.
  • Η κατάσταση με το πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης, όπου δεκάδες -εάν όχι εκατοντάδες- σημεία, καταλαμβάνονται από τελάρα, ποδήλατα, παλιά μηχανάκια και διαφημιστικές πινακίδες, θυμίζει ζούγκλα.
  • Η πολυσυζητημένη επέκταση του ποδηλατοδρόμου μέχρι την παραλία του Δρεπάνου, παραμένει εδώ και μήνες στάσιμη, χάνοντας έτσι και τη φετινή τουριστική περίοδο.
  • Το θέμα της παραχώρησης της χερσαίας ζώνης στο Δήμο Ηγουμενίτσας, παρά τις υπουργικές δεσμεύσεις, δεν φαίνεται πως ξεμπλοκάρει.
  • Παρά τις συσκέψεις και τις βαρύγδουπες δηλώσεις πως "δεν θα επιτρέψουμε να δώσει ο ΟΛΗΓ φέτος άδειες για καντίνες", ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, προχώρησε (με αδιαφανείς μάλιστα διαδικασίες), στην παραχώρηση 12 καντινών.
Και όλα αυτά, η δημοτική αρχή, τα παρακολουθεί αδύναμη να αντιδράσει.

Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής.
Πρέπει επιτέλους να βγείτε από την κατάσταση λήθαργου στην οποία έχετε περιέλθει το τελευταίο διάστημα και με το βλέμμα στην αυξημένη τουριστική κίνηση που προβλέπεται φέτος για την περιοχή μας, να σηκώσετε τα μανίκια και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.
Το οφείλετε στους πολίτες, το οφείλετε στους επαγγελματίες του Δήμου, το οφείλετε στους επισκέπτες μας, το οφείλετε εάν θέλετε και στους ψηφοφόρους σας.
Άφαντη η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας Άφαντη η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 30, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.