Ηγουμενίτσα: Ολοκλήρωση δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Ηγουμενίτσα: Ολοκλήρωση δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Στις δράσεις συμμετείχαν τα ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων που φιλοξενούνται στην πόλη μας, τα παιδιά του ΚΔΑΠ «Δίαυλος» και του ΚΔΑΠμεΑ «το Εργαστήρι». Τα παιδιά σε κλίμα αλληλεπίδρασης πραγματοποίησαν δράσεις ανθοφύτευσης και εικαστικής έκφρασης, δίνοντας χρώμα στην Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας και περνώντας το μήνυμα της προσφοράς και αλληλεγγύης και της αρμονικής συνύπαρξης.

Ευχαριστούμε τον προσωπικό του Τμήματος Πρασίνου και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο, Γεωπόνο κ. Δημήτρη Λώλο για τη βοήθεια και τη διαρκή καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της ανθοφύτευσης, καθώς και τον Δημοτικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής & Ψηφιακής Πολιτικής

Βασιλική Τσώτου
Ηγουμενίτσα: Ολοκλήρωση δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων Ηγουμενίτσα: Ολοκλήρωση δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.