Καταγγέλλουν την διαγράμμιση στην Ε.Ο. στο ύψος της Κρυσταλλοπηγής

Καταγγέλλουν την διαγράμμιση στην Ε.Ο. στο ύψος της Κρυσταλλοπηγής


Την διαγράμμιση στο οδικό δίκτυο της Κρυσταλλοπηγής καταγγέλλουν κάτοικοι της κοινότητας.

Πιο συγκεκριμένα και μετά από εργασίες διαγράμμισης του οδοστρώματος, οι διακεκομμένες γραμμές στον άξονα της οδού στο ύψος των κάθετων οδών της κοινότητας έχουν αντικατασταθεί με συνεχής διπλή γραµµή στον άξονα της οδού (βιντεο εδω), που διαχωρίζει τις αντίθετες κατευθύνσεις κυκλοφορίας και απαγορεύει την υπέρβασή της, με αποτέλεσμα στην ουσία οι οδηγοί να απαγορεύεται να να εισέλθουν στην κοινότητα όταν βρίσκονται στο ρεύμα για Παραμυθιά.

Οι κάτοικοι απευθύνονται προς πάσαν αρμόδια αρχή και ζητούν την αποκατάσταση της διαγράμμισης.

Η εργασίες διαγράμμισης που βρίσκονται σε εξέλιξη απο την Περιφέρεια Ηπείρου και ύστερα από αίτημα του Δήμου Σουλίου, θα συνεχιστούν αύριο Δευτέρα, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση απο την δημοτική αρχή το λάθος εχει εντοπιστεί και θα διορθωθεί άμεσα.

Το πρόγραμμα διαγράμμισης της Ε.Ο. περιλαμβάνει διαγράμμιση σε όλο το δίκτυ απο την Νεράιδα, μέχρι το Καρβουνάρι και την Γλυκή.
Καταγγέλλουν την διαγράμμιση στην Ε.Ο. στο ύψος της Κρυσταλλοπηγής Καταγγέλλουν την διαγράμμιση στην Ε.Ο. στο ύψος της Κρυσταλλοπηγής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.