Εξωτερική πολιτική από το ΠΑΚΠΠΟ και το Δήμο Ηγουμενίτσας;

Εξωτερική πολιτική από το ΠΑΚΠΠΟ και το Δήμο Ηγουμενίτσας;


"Το Τμήμα Αθλητισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας  σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στις 18:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, θα διεξαχθεί επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας Φιλίας μεταξύ της μικτής ομάδας παλαίμαχων  Κέρκυρας - Ηπείρου και της ομάδας  παλαιμάχων της Εθνικής Ομάδας του Κοσσόβου". 
Αυτό αναφέρει δελτίο τύπου που έφτασε στο email μας από το Δήμο Ηγουμενίτσας.
Καλή η φιλία μεταξύ των λαών, αλλά δεν επιτρέπεται να ασκούν εξωτερική πολιτική, ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Τμήμα Αθλητισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.
Δεν είναι δυνατόν, να γίνεται επίσημη πρόσκληση από το Δήμο Ηγουμενίτσας, σε μία χώρα η οποία δεν είναι αναγνωρισμένη από το Ελληνικό κράτος.
Είναι ακριβώς σα να καλούσαμε για φιλικό αγώνα ποδοσφαιριστές από την κατεχόμενη δήθεν "Τουρκική Βόρεια Κύπρο".
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπήρξε "εμπλοκή" στο τελωνείο Μαυροματίου, αφού κανένας από τους προσκεκλημένους δεν διέθετε βίζα.
Απορούμε με τί διαβατήρια και ποιανής χώρας μπήκαν στην Ελλάδα.
Στην αποστολή των Κοσοβάρων, μετέχουν και δύο Υπουργοί, ενώ από την Ελληνική πλευρά, συνοδεύονται από Αντιδήμαρχο της Ηγουμενίτσας.
Τρία τινά μπορούν να συμβαίνουν.
Ή η Ελλάδα αναγνώρισε το Κόσοβο ή ο Δήμος Ηγουμενίτσας λειτουργεί ως Υπουργείο Εξωτερικών ή η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι.
"Συγχαρητήρια" σε αυτούς που είχαν την πρωτοβουλία για αυτόν τον φιλικό αγώνα και ντροπή σε αυτούς που για μικροπολιτικά συμφέροντα δεν σέβονται την ίδια τους την πατρίδα, εκθέτοντάς την διεθνώς.
Εξωτερική πολιτική από το ΠΑΚΠΠΟ και το Δήμο Ηγουμενίτσας; Εξωτερική πολιτική από το ΠΑΚΠΠΟ και το Δήμο Ηγουμενίτσας; Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 19, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.