Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές,
Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Με όλη μου την αγάπη σας προτρέπω να προσέλθετε στη διαδικασία των εξετάσεων με ψυχραιμία, αυτοσυγκέντρωση και θετική σκέψη, γνωρίζοντας ότι η διαδικασία αυτή σας μαθαίνει να προσπαθείτε, να διαχειρίζεστε τους φόβους σας και να κυνηγάτε τα όνειρά σας.
Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο, διότι θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στη ζωή, που σφυρηλατούνται με την πίστη στις δυνάμεις σας, την εργατικότητα και την ορθή κριτική σκέψη.
Εύχομαι επίσης καλή δύναμη στους γονείς σας, που στηρίζουν τις προσπάθειές σας και στέκονται αρωγοί και καθοδηγητές σε κάθε σας βήμα.
Στην υπόλοιπη εκπαιδευτική κοινότητα, εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο τους, με αγάπη, επαγγελματισμό, δικαιοσύνη και στήριξη στον αγώνα των μαθητών μας.
Και πάλι καλή επιτυχία σε όλες και όλους!




Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.