Με 118 αθλητές ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς

Με 118 αθλητές ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς


Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες νέους που συμμετείχαν και παρακολούθησαν το 4ο τουρνουά Basketball 3on3 που διεξήχθη την Πέμπτη 30 Ιουνίου και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 στο φιλόξενο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Προδρομίου μετά τα τρία προηγούμενα που πραγματοποιήθηκαν στην Παραμυθιά. Το σύνθημα των εκδηλώσεων ήταν «Ψάξε την Πραγματική Ουσία! Πες ΟΧΙ σε ΟΛΑ τα ναρκωτικά». Η επιτυχία, σε κάθε επίπεδο, της διοργάνωσης επιβεβαιώνει τη δίψα της νέας γενιάς για μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό κόντρα στις λογικές της παραίτησης, του ατομικισμού, της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού, της απαισιοδοξίας, των αδιεξόδων. Στο τουρνουά συμμετείχαν 30 ομάδες (6 ομάδες παιδιών Γυμνασίου, 10 ομάδες παιδιών Λυκείου, 12 ομάδες μεγάλης κατηγορίας και 2 ομάδες για τον φιλικό αγώνα επίδειξης) με 118 συνολικά αθλητές.

Θα θέλαμε θερμά και ειλικρινά να ευχαριστήσουμε:Τους 118 ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών αλλά και τους περισσότερους από 50 νέους και όχι μόνο που βοήθησαν στην τεχνική υποστήριξη του τουρνουά (διαιτητές, μέλη γραμματείας, ηχητική υποστήριξη, ενημέρωση ομάδων, ιατρική και νοσηλευτική υποστήριξη, τεχνικά έργα κ.α).
Το επιστημονικό προσωπικό και τον Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος.
Το ερασιτεχνικό καλαθοσφαιρικό σωματείο ΚΑΕ Παραμυθιά.
Το τοπικό συμβούλιο Προδρομίου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας.
Τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Προδρομίου.
Τους εργαζόμενους του Δήμου Σουλίου και την Δημοτική Αρχή.
Όλα τα τοπικά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης για την υποστήριξη στην προβολή του τουρνουά και στην έγκαιρη ενημέρωση ομάδων, συμμετεχόντων και θεατών.
Τα super market Ράμμος, Άριστα, Diellas και Ξένος και το καφέ “Σταυροδρόμι” στο Προδρόμι για τα εμφιαλωμένα νερά που κάλυψαν απόλυτα τις ανάγκες αθλητών και θεατών.
Το κατάστημα “photo brestas” για την φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά (ακολουθώντας το link https://www.photobrestas.gr/pho μπορείτε να δείτε την συλλογή με φωτογραφίες όλων των στιγμών του τουρνουά).
Τη ταβέρνα “το κάτι άλλο” στο Προδρόμι για τo τραπέζι που πρόσφερε στην πρωταθλήτρια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας.
Τον γιατρό της διοργάνωσης Γιάννη Τζούρτζο που πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του καθ’ όλη τη διάρκεια του 2ημέρου.

Ραντεβού τον Ιούνιο του 2023 στο 5ο τουρνουά και καθημερινά στους αγώνες και καλή επιτυχία στο τουρνουά «Μάκης Μπάμπας» (αρχές Αυγούστου 2022).

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
Διεξήχθησαν 42 αγώνες σε έναν 2ημερο μαραθώνιο 600 αγωνιστικών λεπτών μπάσκετ.
Στην κατηγορία των ομάδων παιδιών Γυμνασίου πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι UNDERDOGS που κέρδισαν στον τελικό του ΕΛΤΑ BC. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι SLASH BROS, ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΔΕΣ ΙΙ, MILWAUKEE STARS.
Στην κατηγορία των ομάδων παιδιών Λυκείου πρωταθλητές αναδείχθηκαν τα ΤΑΓΑΡΙΑ (μια ομάδα προερχόμενη από το Γυμνάσιο!) νικώντας τους FAIRY TALERS. Στις υπόλοιπες θέσεις κατατάχθηκαν οι ΣΙΚΑΓΟ, ΧΑΣΤΕΣ, Ο STEPH ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, 3ON3 ROOKIES, ΣΕΛΑΒΡΙΤΕΣ, HOLLY TRINITY, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ενώ ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στέρησε τη δυνατόητα συμμετοχής στη μοναδική ομάδων κοριτσιών του τουρνουά, των LA CASA DE BASKET.
Στην μεγάλη κατηγορία, πρωταθλητές αναδείχθηκαν με πειστικές εμφανίσεις σε όλο το τουρνουά οι PAYBACK TIME στον συναρπαστικό τελικό ενάντια στην πιο ιστορική ομάδα του Τουρνουά τη θρυλική BOURDEGA. Στην 4αδα βρέθηκαν οι ΣΙΚΑΓΟ που είχαν ήδη αγωνιστεί με επιτυχία και στην κατηγορία Λυκείου και έχασαν τον ημιτελικό πραγματικά στις λεπτομέρειες και η ομάδα ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΔΕΣ Ι που έχασαν τα κρίσιμα σουτ στον άλλο ημιτελικό που έσπασε καρδιές.
Μέχρι τα προημιτελικά έφτασε η ομάδα με τα χίλια πρόσωπα που σε κάθε τουρνουά… STAZEI PIPERI. η επίσης ιστορική ομάδα ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ φυσική συνέχεια της αρμάδας του Isaiah Thomas, η ομάδα έκπληξη των προκριματικών ΛΟΚΟΣ και οι ΣΙΓΟΥΡΟΙ που παρότι αγωνίστηκαν με σθένος δεν… σιγούρεψαν τα τελευταία σουτ τους.
Στην προκριματική φάση επίσης συμμετείχαν οι PRESIDENTE (η ομάδα που είχε τρομάξει κάθε αντίπαλο στα φιλικά προετοιμασίας), οι ΑΙΝΙΓΜΑ (που μπορεί να μην προκρίθηκαν όμως χάρισαν θέαμα με καρφώματα για όλα τα γούστα), οι FAIRY TALERS (που ήταν ήδη κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια της κατηγορίας Λυκείου) και οι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ (που ο αποκλεισμός δεν κλόνισε το καλλιτεχνικό τους ταμπεραμέντο).
Πριν τους ημιτελικούς πραγματοποιήθηκε ο προκριματικός του διαγωνισμού τριπόντων με νέο ρεκόρ συμμετοχών (42 αθλητές όλων των ηλικιών). Στην τελική φάση του διαγωνισμού πριν τον μεγάλο τελικό του τουρνουά αναμετρήθηκαν 5 αθλητές με τελικό νικητή τον μπόμπερ Ανδρέα Κωσταρά που πήρε τα τηλεφωνικά συγχαρητήρια από τον δις πρωταθλητή Γιώργο Αθανασίου σε ζωντανή σύνδεση από την Μύκονο.
Ομόφωνα η οργανωτική επιτροπή απένειμε τον τίτλο του «Ευ Αγωνίζεσθαι» (ένα βραβείο που αποφασίζεται από την Επιτροπή μετά το πέρας όλων των αγώνων) στην ομάδα ΣΙΚΑΓΟ για την άψογη συμπεριφορά των παικτών της σε όλη την διάρκεια των αγώνων ακόμη και σε δύσκολες στιγμές εν μέσω αμφισβητούμενων φάσεων και αποφάσεων.
Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε και ο φιλικός αγώνας της μικτής ομάδας του Τουρνουά κόντρα στο ΚΕΘΕΑ. Το κακό σκάουτινγκ και η παροιμιώδης αστοχία του Ηλία Κουτσή οδήγησαν την μικτή ομάδα σε οδυνηρή ήττα…
Στο χώρο λειτούργησε και τραπέζι επιτραπέζιας αντισφαίρισης που έγινε το κέντρο ενός παράλληλου άτυπου τουρνουά με την βοήθεια του Θοδωρή Μπρέστα.
Χαιρετισμό στη εκδήλωση εκ μέρους της Κομμάτικης Οργάνωσης Παραμυθιάς του ΚΚΕ απεύθυνε η Αννίτα Δημητρίου που στάθηκε στο χαρακτήρα των εκδηλώσεων αυτών που η ΚΝΕ διοργανώνει σε πανελλαδικό επίπεδο.

KNE Παραμυθιάς

Δείτε φωτογραφίες απο όλο το διήμερο, απο την κάμερα του PhotoBrestas, εδώ.
Με 118 αθλητές ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς Με 118 αθλητές ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 03, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.