Θεσπρωτός: Δοκιμαστικά καμπ από 26-30 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο της Κεστρίνης

Θεσπρωτός: Δοκιμαστικά καμπ από 26-30 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο της Κεστρίνης



Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοινώνει ότι το χρονικό διάστημα από 26 έως 30 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά για την ανίχνευση ταλέντων για τη στελέχωση της Ομάδας Νέων (U20), αλλά και για την επαγγελματική ομάδα. Τα δοκιμαστικά θα γίνουν υπό το βλέμμα του Χουάν Ραμόν Ρότσα και των στελεχών του τεχνικού επιτελείου του, παρουσία του προπονητή της Ομάδας Νέων, Παναγιώτη Χατζηπέτρου.

Τις δύο πρώτες ημέρες (26 & 27 Ιουλίου) τα δοκιμαστικά θα αφορούν την επιλογή ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα στελεχώσουν την Ομάδα Νέων του Θεσπρωτού και τις υπόλοιπες ημέρες (28, 29 & 30 Ιουλίου) για την επαγγελματική ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο διήμερο θα δοκιμαστούν ποδοσφαιριστές μέχρι 19 ετών και στο δεύτερο μέχρι 23 ετών. Τα καμπ θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κεστρίνη από τις 6 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο μία ώρα νωρίτερα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση fcthesprotos@gmail.com, όπου θ’ αναφέρουν το ονοματεπώνυμό τους, την ημερομηνία γέννησης, το ύψος τους και τις θέσεις στις οποίες προτιμούν ν’ αγωνίζονται.

Υπεύθυνος για την οργάνωση των δοκιμαστικών θα είναι ο κ. Αλέξης Μητσέλος. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948079323.
Θεσπρωτός: Δοκιμαστικά καμπ από 26-30 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο της Κεστρίνης Θεσπρωτός: Δοκιμαστικά καμπ από 26-30 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο της Κεστρίνης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 03, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.