3 χρυσά μετάλλια για τον Πρωτέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ16 στην Πάτρα

3 χρυσά μετάλλια για τον Πρωτέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ16 στην Πάτρα


Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στην Πάτρα την Παρασκευή 1 Ιουλίου και Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 .

Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 24 συνολικά αθλητές και αθλήτριες και συγκέντρωσε 78 συνολικά βαθμούς και πάρα πολλά μετάλλια . Συγκεκριμένα στα 200 εμπόδια αγοριών την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο 🏅 ο Δημήτρης Βλάχος ,την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο 🏅 η Γεωργία Ιωάννου στα 80 μέτρα κοριτσιών και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 αγοριών, την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο 🏅 με τους ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ- ΓΩΓΟ- ΦΩΤΙΟΥ- ΒΛΑΧΟ.

💥Στη γενική βαθμολογία τα αγόρια του συλλόγου μας κατέλαβαν τη ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ανάμεσα σε όλους τους συλλόγους!!!!💥

Τη δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο 🥈για τον Ράπτη Τίμο στα 200 μέτρα με εμπόδια και την ίδια θέση κατέλαβε ο αθλητής Κουσοβιστας Λεωνίδας στα 100 μέτρα με εμπόδια αγοριών.

Τη τέταρτη θέση, χάνοντας τη τρίτη θέση πάνω στο νήμα του τερματισμού κατέκτησε η ομάδα σκυτάλοδρομιας 3Χ1200μ αγοριών με τους Λαμπίρη Σταύρο - Τσακίρη Δημήτρη και Σκαρμούτσο Σπύρο.Την τέταρτη θέση κατέλαβε στο ύψος η αθλήτρια Ράπτη Λυδία.

Αξιόλογες εμφανίσεις και από τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας με τους Σκαρμούτσος Σπύρο , Λαμπίρη Σταύρο στα 1200μ έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα.

Την έβδομη θέση στα 4Χ80 η ομάδα της σκυταλοδρομίας κοριτσιών με τις Γωγου-Γογολου-Μαικα-Βολου.

Και την όγδοη θέση στα 80μ στο τελικό των αγοριών από τον Φωτίου Κωνσταντίνο και τη ίδια θέση στο άλμα εις μήκος από την Κωνσταντίνου Αλίκη.

Την ίδια θέση κατέλαβαν και τα κορίτσια στα 3Χ1200μ με τις Κολεμπα-Μπερουκα-Τσακιρη..!!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση τους, αφήνοντας πολλά υποσχόμενα για το μέλλον!!!!!! 🏃🏃🏃


Συνεχίζουμε....!!!
3 χρυσά μετάλλια για τον Πρωτέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ16 στην Πάτρα 3 χρυσά μετάλλια για τον Πρωτέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ16 στην Πάτρα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 03, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες