Ηγουμενίτσα: Επείγουσα διακομιδή βρέφους με κορωνοϊό στα Ιωάννινα

Ηγουμενίτσα: Επείγουσα διακομιδή βρέφους με κορωνοϊό στα Ιωάννινα


Η συνδρομή της Αστυνομίας χρειάστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής για την διακομιδή βρέφους λίγων μηνών στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Το βρέφος διακομιζόταν από την Ηγουμενίτσα με αναπνευστικά προβλήματα. Από τον κόμβο της Εγνατίας και για να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό πολύτιμου χρόνου το ασθενοφόρο κινήθηκε συνοδεία περιπολικού της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας Ιωαννίνων.

Το μωράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Νοσεί από κορωνοϊό τόσο το ίδιο όσο και οι γονείς του.

Η δύσπνοια που είχε ήταν αυτή που σήμανε συναγερμό στους δικούς του και έτσι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο το οποίο εφημερεύει.

Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί καθώς η κατάσταση του μωρού δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο νοσοκομείο Χατζηκώστα εισήχθησαν τις τελευταίες ώρες τρία συνολικά βρέφη που νοσούν από Covid.

Πρόκειται για αγοράκια, τριών, τεσσάρων και έντεκα μηνών. Την Δευτέρα και τα τρία μωρά θα διακομισθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το οποίο διαθέτει παιδιατρική Covid.
Ηγουμενίτσα: Επείγουσα διακομιδή βρέφους με κορωνοϊό στα Ιωάννινα Ηγουμενίτσα: Επείγουσα διακομιδή βρέφους με κορωνοϊό στα Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες