Δωρεάν ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα

Δωρεάν ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα


Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.- Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Μηχανισμός Διαρκούς Πληροφόρησης και Υποστήριξης της Στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ – ΕΚΤ στην περιοχή υλοποίησης του ΤΑΠΤοΚ – Leader της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» έχει συστήσει γραφείο με αντικείμενο την δωρεάν ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα, την καινοτομία στις επιχειρήσεις του δευτερογενή τομέα της οικονομίας και την δημιουργική βιομηχανία, καθώς και την βιομηχανία της εμπειρίας.

Οι ωφελούμενοι της παρέμβασης θα προέρχονται από την ΠΕ Ιωαννίνων εκτός από τη Δημοτική Κοινότητα Ιωαννίνων και όλη η ΠΕ Θεσπρωτίας.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και ευκαιρίες επενδύσεων στους ανωτέρω τομείς
για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρονται τόσο μέσω των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ όσο και του ισχύοντος εθνικού πλαισίου κινήτρων ενισχύσεων (π.χ. Αναπτυξιακός Νόμος κλπ.).
για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατά κατηγορία επένδυσης για την σύσταση επιχείρησης και την έκδοση της άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετούνται είτε από τα γραφεία της εταιρείας (Πλ.Πύρρου & Μιχ. Αγγέλου1, Ιωάννινα) είτε μέσω της ιστοσελίδας http://www.infotaptok.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2651036686-83087.
Δωρεάν ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα Δωρεάν ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 05, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.