Ο Δήμος Σουλίου για την εξέλιξη του προγράμματος βελτιώσεων – ασφαλτοστρώσεων δημοτικών δρόμων

Ο Δήμος Σουλίου για την εξέλιξη του προγράμματος βελτιώσεων – ασφαλτοστρώσεων δημοτικών δρόμων


Στα πλαίσια υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Βελτιώσεις – Ασφαλτοστρώσεις του Δήμου Σουλίου», προϋπολογισμού 1.570.000,00€, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων στις Κοινότητες της Δ.Ε. Σουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά το εν λόγω έργο αφορά σε παρεμβάσεις τσιμεντοστρώσεων και ασφαλτοστρώσεων και στις 32 Κοινότητες του Δήμου. Μετά την ολοκλήρωση των τσιμεντοστρώσεων συνολικού μήκους 5.000m που αφορούν 25 από τις Κοινότητες του Δήμου, ακολούθησαν οι ασφαλτοστρώσεις οδών στις Κοινότητες της Δ.Ε. Σουλίου.

Από σήμερα και για το προσεχές διάστημα οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων θα συνεχιστούν στη Δ.Ε. Αχέροντα και συγκεκριμένα στις Κοινότητες Γλυκής, Χόικας, Γαρδικίου και Σκανδάλου, όπου το συνολικό μήκος των προς αποκατάσταση οδών ανέρχεται σε 3.100m περίπου.

Ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό από την υλοποίηση του εν λόγω έργου.


Ο Δήμος Σουλίου για την εξέλιξη του προγράμματος βελτιώσεων – ασφαλτοστρώσεων δημοτικών δρόμων Ο Δήμος Σουλίου για την εξέλιξη του προγράμματος βελτιώσεων – ασφαλτοστρώσεων δημοτικών δρόμων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες