Ανακοίνωση του Συλλόγου Πρόνοιας του Νοσοκομείου Φιλιατών "ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ"

Ανακοίνωση του Συλλόγου Πρόνοιας του Νοσοκομείου Φιλιατών "ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ"


Τελευταία ακούγοντας σχόλια γιατί δεν τελούνται μυστήρια στο εκκλησάκι του Αγίου Κοσμά και για να μην διαστρεβλώνεται η αλήθεια σαν πρόεδρος του Συλλόγου, δηλώνουμε οτι ποτέ δεν αρνηθήκαμε την παραχώρηση της εκκλησίας και του χώρου για την τέλεση μυστήριον και αυτό γινόταν από της ιδρύσεως της εκκλησίας το 1946, μέχρι τώρα τα μυστήρια τα εκτελούσαν χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι την συνταξιοδότηση τους οι Ιερείς της πόλης ο Ζυλης Παύλος και ο Σπυρίδων Κωνσταντίνος.
Κάποιοι πολίτες θέλοντας να τελέσουν μυστήριο, Γάμο η Βάπτιση, απευθύνθηκαν στον νέο Ιερέα της πόλης όποιος αρνήθηκε να τέλεση μυστήριο στον Άγιο Κοσμά με την Δικαιολογία οτι είναι Ιδιωτική Εκκλησία .
Ποτέ δεν αρνούμαστε να ανοίξουμε την εκκλησία σε κανέναν. Η εκκλησία δεν είναι ιδιωτική και δεν ανήκει σε κάποιων ιδιώτη. Ανήκει στους Φιλιαταιους όπως ανήκε απο ιδρύσεως της όλα αυτά τα χρόνια. 
Και τα πενιχρά έσοδα που έχει τα διαθέτη για της ανάγκες του Νοσοκομείου και για ανάγκες απόρων ασθενών. 
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνον.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ"
Ανακοίνωση του Συλλόγου Πρόνοιας του Νοσοκομείου Φιλιατών "ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ" Ανακοίνωση του Συλλόγου Πρόνοιας του Νοσοκομείου Φιλιατών "ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2022 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σελίδες

Από το Blogger.