Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Το ΤΑΙΠΕΔ αναβάλλει την αποκρατικοποίηση | Άγνωστο το τί θα συμβεί με την Ηγουμενίτσα

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Το ΤΑΙΠΕΔ αναβάλλει την αποκρατικοποίηση | Άγνωστο το τί θα συμβεί με την Ηγουμενίτσα


Αναβολή στην αποκρατικοποίηση του λιμένα της Αλεξανδρούπολης. 
Το ΤΑΙΠΕΔ έλαβε απόφαση σήμερα το πρωί, η υποβολή των δεσμευτικών προσφορών που είχε προγραμματιστεί να γίνει αύριο Παρασκευή 29 Ιουλίου, τελικά να πραγματοποιηθεί και ότι μετατίθεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και πιθανώς μετά την ΔΕΘ. Ανεπισήμως, αναφέρεται ότι το αίτημα αυτό διατύπωσαν ενδιαφερόμενοι και το ΤΑΙΠΕΔ το έκανε αποδεκτό.
Είναι άγνωστο τι θα συμβεί με την αποκρατικοποίηση της Ηγουμενίτσας, για το οποίο η υποβολή των δεσμευτικών προσφορών έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 5 Αυγούστου.
Πρόκειται για δύο αποκρατικοποιήσεις, για τις οποίες έπειτα από μια παρατεταμένη 4ετή περίοδο καθυστερήσεων και αναβολών, ξεκινά η διαδικασία αποκρατικοποίησης.
Σύμφωνα με τα όσα είχαν γνωστά αύριο, Παρασκευή ήταν προγραμματισμένο να υποβληθούν οι προσφορές για το 67% του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ) και την Παρασκευή 5 Αυγούστου οι προσφορές για το 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ).

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Το ΤΑΙΠΕΔ αναβάλλει την αποκρατικοποίηση | Άγνωστο το τί θα συμβεί με την Ηγουμενίτσα Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Το ΤΑΙΠΕΔ αναβάλλει την αποκρατικοποίηση | Άγνωστο το τί θα συμβεί με την Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.