Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων

Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων


Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Σουλίου, αλλά και όλου του Νομού Θεσπρωτίας και της Περιφέρειας Ηπείρου, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, με την ευχή για καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία από εδώ και στο εξής.

Οι κόποι, οι θυσίες και η πολύχρονη προσπάθειά σας, απέδωσαν καρπούς και στέφθηκαν με επιτυχία. Ένας νέος κύκλος εμπειριών ανοίγεται μπροστά σας, γεμάτος με γνώση και μόρφωση, που θα σας συνοδεύει στην υπόλοιπη ζωή σας.

Για τους μαθητές που δεν κατάφεραν την εισαγωγή τους σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή μου. Οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν εδώ, ενώ μια αποτυχία δεν πρέπει να ανακόπτει τις προσπάθειές σας, παρά μόνο να σας οπλίζει με πείσμα και δυναμισμό για την κατάκτηση των ονείρων σας.

Τέλος να συγχαρώ τους γονείς των παιδιών και τους εκπαιδευτικούς, που όλα αυτά τα χρόνια στέκονται συμπαραστάτες και οδηγοί, ενώ ταυτόχρονα συμμερίζονται την αγωνία τους για την επίτευξη των πολυπόθητων στόχων τους.

Εύχομαι σε όλους και όλες, υγεία και καλή πρόοδο!
Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.