To διεθνές DJ σετ του φετινού Camp music project στην Παραμυθιά

To διεθνές DJ σετ του φετινού Camp music project στην Παραμυθιά


Στις 8 Αυγούστου επιστρέφει το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού.
Στον μοναδικής ομορφιάς χώρο των παλιών κατασκηνώσεων στην Παραμυθιά, η ομάδα του Camp music project διοργανώνει για δέκατη χρονιά το event – θεσμό για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.
Έχοντας ως στόχο την διαρκή εξέλιξη του event, πάντα πιστοί στους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής, ετοιμάζουν ένα επετειακό event ανάλογο της ιστορίας του Camp Music Project.
Το φετινό Line up ξεχωριστό και για πρώτη φορά υποδεχόμαστε Guest DJ από το εξωτερικό, παρέα με καταξιωμένους καλλιτέχνες της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Alienata (Discos Atónicos / Killekill / Cultivated Electronics / Machine)

Γεννημένη στην Ισπανία με έδρα της το Βερολίνο, η Αlienata αυτοαποκαλείται ως ‘εμμονική’ με τον ήχο και τα σετ της περιλαμβάνουν obscure electro, ACID, dub, IDM, dark disco, jakbeat, hypnotic techno, industrial atmospheres, break beats, cosmic jazz , UK electro, με επιρροές από Detroit και Chicago και γενικά ‘πειραγμένους ‘ ήχους. Πρώην φοιτήτρια φιλοσοφίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον μυστικισμό, η Alienata άρχισε την καριέρα της ως dj το 2004. Σε συνδυασμό με τη συλλογή Valencia’s Overflow, εκείνη όχι μόνο εργάστηκε ως resident Dj αλλά συμμετείχε επίσης σε εργαστήρια θεάτρου και μουσικής τεχνολογίας και επέβλεπε τις διαδικασίες του label. Η αρχική της επαφή με την Γερμανική μουσική σκηνή επιτεύχθηκε μέσα από την συλλογή Leipzig’s Homoelektrik και μετακομίζοντας στο Βερολίνο το 2011 βρήκε γρήγορα την ‘θετή’ της οικογένεια στο label Killekill και έγινε συνεργάτης στο Krake Festival. Αυτή της η σχέση της χάρισε μια σεβαστή μόνιμη παρουσία σε κλαμπ στο Βερολίνο, σε όλη τη Γερμανία και την Ευρώπη, και το Ευρωπαϊκό της προφίλ βελτιώνεται σταθερά κάθε χρόνο: Νέα Υόρκη ,Σικάγο, Σύδνεϋ, Μελβούρνη, Μπογκοτά, Μόσχα. Πρόσφατα καταφέραμε να ‘γευτούμε’ το αυθεντικό της στυλ σε booths όπως στα Fabric, Panorama Bar ή ADE. Όταν η Alienata είναι πίσω από τα decks, επηρεάζεται άμεσα από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες και την ενδιαφέρει να παρέχει στους ακροατές μια εξαιρετική και ταυτόχρονα ενεργητική εμπειρία. Δεν είναι να απορεί κανείς που θρύλοι όπως ο Dave Clarke, DJ Stingray, Ben Sims και Ron Morelli έχουν εκφράσει την υποστήριξη και τον σεβασμό τους.
Με όλη αυτή την γνώση και μία πραγματική αγάπη για την μουσική αποφάσισε να βάλει το δικό της αποτύπωμα στα “Discos Atónicos” το 2017 όπου κατάφερε να μεταφέρει όλες τις διάφορες επιρροές της,βασισμένη σε θρυλικούς καλλιτέχνες όπως Beta Evers, Dez Williams, Artificiero, BS-1 και Cosmic Force.
Ενώ αρχικά αφοσιώθηκε στην καριέρα της ως dj, τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει κάποιους δίσκους και ρεμίξ σε συνεργασία με τον Snuffo των Snuff Crew & Sync24- CEO του θρυλικού Βρετανικού electro imprint Cultivated Electronics- Η πιο πρόσφατη συνεισφορά της ήταν στην συλλογή ‘Tribology’ του μεγάλου Ben Sims μαζί με καλλιτέχνες βεληνεκούς του Robert Hood, James Ruskin και Mark Broom.
Από το 2017 , η Alienata παρουσιάζει μια ραδιοφωνική εκπομπή , το ‘Nova Express,’ στο Γαλλικό σταθμό LYL κάθε μήνα.

Thomas Numan (Synthetic) House, techno, electro

O Thomas Numan είναι εμπνευστής και resident disc jockey του Synthetic. Εδώ και χρόνια προσπαθεί να διαδώσει τον ποιοτικό ηλεκτρονικό ήχο, μεταφέροντας τα βιώματα που απέκτησε κατά την πολυετή διαμονή του στο Λονδίνο.
Εκεί ξεκίνησε η ενασχόλησή του με το DJing αλλά και τη διοργάνωση events. Χτίζει τη δισκοθήκη του από το 2002, ενώ επιμένει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά βινύλιο. Τα sets του δεν έχουν ταμπέλες, αλλά χαρακτηριστική αισθητική, feeling και χορευτικό προσανατολισμό.
Τα τελευταία χρόνια μετρά πάνω από 250 gigs σε Ελλάδα και εξωτερικό. ενώ παράλληλα έχει προσκαλέσει καλλιτέχνες όπως οι Moodymann, Juan Atkins, Derick May, Octave One, Ancient Methods, Helena Hauff, Silent Servant, Robert Hood, DVS1, Surgeon, Objekt, Peggy Gou, Hector Oaks, Gerd Janson, Mall Grab και Palms Trax μεταξύ πολλών ακόμα.

Bolosis – is a second wave Greek DJ. Born in ‘88 with a great musical background re owned as an auteur for his highly eclectic & emotional resonant work

Uncut – Music teaches you ways to live, makes you feel, explain you things and situations. It encourages you, motivates you, it pours energy into you. Music can make you cross your boundaries and you’ll feel powerful like never before. Music is food for soul.
To διεθνές DJ σετ του φετινού Camp music project στην Παραμυθιά To διεθνές DJ σετ του φετινού Camp music project στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.