Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος δράστης του Αστροχωρίου

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος δράστης του Αστροχωρίου



Εντοπίστηκε τελικά σήμερα το πρωί ο 29χρονος δράστης που μετά το έγκλημα στο Αστροχώρι Άρτας είχε διαφύγει.
Ο 29χρονος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο χωριό Δαφνούλα του Νομού Ευρυτανίας από τηλεφώνησε στην Αστυνομία.
Ανέφερε που βρίσκεται και στα επόμενα λεπτά συνελήφθη από αστυνομικούς που έφτασαν στο χωριό.
Ο 29χρονος μεταφέρεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας.

Το χρονικό του φονικού
Στις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Αυγούστου, ο δράστης, που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας, πήγε στο σπίτι της οικογένειας της πρώην συζύγου του, προκειμένου να δει το παιδί του. Στην αρχή επικρατούσε ηρεμία μεταξύ των παρευρισκόμενων.
Τη «σπίθα» που πυροδότησε την ένταση αποτέλεσε η συζήτηση, μεταξύ του δράστη και της 36χρονης πρώην γυναίκας του, για τα προσωπικά τους.
Τα αίματα άναψαν και αφού ο 29χρονος διαπληκτίστηκε με τον πεθερό του, που υπερασπίστηκε την κόρη του έναντι του μαινόμενου πρώην συντρόφου της, πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα που είχε σε αυτό και φέρεται να τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές.
Παρόντες τη στιγμή της δολοφονίας ήταν η σύζυγος του ηλικιωμένου, καθώς και η πρώην σύζυγος και το παιδί του δράστη. Ο 29χρονος χωρίς να λογαριάζει τίποτα, εκτός από τον πεθερό του, επιχείρησε να τραυματίσει και την πρώην σύντροφό του, καθώς όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, πυροβόλησε και εναντίον της.
Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος δράστης του Αστροχωρίου Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος δράστης του Αστροχωρίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 13, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.