Προβλήματα στη θάλασσα προκάλεσε το ξαφνικό μπουρίνι στα παράλια της Θεσπρωτίας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Προβλήματα στη θάλασσα προκάλεσε το ξαφνικό μπουρίνι στα παράλια της Θεσπρωτίας (+ΒΙΝΤΕΟ)Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο, ενώ στελέχη του λιμενικού χρειάστηκε να επέμβουν το βράδυ της Παρασκευής σε δύο περιπτώσεις.
Μια στα ανοιχτά των Συβότων όπου σκάφος με 10 επιβαίνοντες προσάραξε σε αβαθή, το οποίο τελικά κατάφερε να απελευθερωθεί με ίδια μέσα και να συνεχίσει το ταξίδι του και δεύτερη στο Δρέπανο, όπου βάρκα με δυο επιβάτες παρασύρθηκε, έριξε φωτοβολίδες και χρειάστηκε η επέμβαση του ταχύπλοου του Λιμενικού για να το προσεγγίσει και να το μεταφέρει ασφαλώς στο αγκυροβόλιο στην Ηγουμενίτσα.
Η βροχόπτωση που συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους, σάρωσε τα πάντα. 
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τα Σύβοτα.
Η καλοκαιρινή βραδιά του Αυγούστου θυμίζει χειμώνα με συνεχείς αστραπές να σχίζουν τον ουρανό.  Σε ορισμένες περιοχές σημειώνονται και διακοπές ρεύματος.  
Η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει για έντονα καιρικά φαινόμενα που θα εκδηλώνονται μέχρι και την Δευτέρα.

Βίντεο: epiruspost.gr

Προβλήματα στη θάλασσα προκάλεσε το ξαφνικό μπουρίνι στα παράλια της Θεσπρωτίας (+ΒΙΝΤΕΟ) Προβλήματα στη θάλασσα προκάλεσε το ξαφνικό μπουρίνι στα παράλια της Θεσπρωτίας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες