Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη με 617 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη με 617 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη σύλληψη ενός 38χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 155 του Ν. 2960/01 .

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, με οδηγό τον ανωτέρω, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο ταμπλό, στην πλάτη και τα πλαϊνά της καμπίνας, στον χώρο του κρεβατιού πίσω από την μοκέτα και στην εξωτερική θήκη του πυροσβεστήρα του οχήματος εξακόσια δέκα επτά (617) πακέτα τσιγάρων διάφορων επωνυμιών, στερούμενα ειδικής ελληνικής ταινίας φόρου κατανάλωσης.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το όχημα και η ποσότητα καπνικών προϊόντων.
Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη με 617 πακέτα λαθραίων τσιγάρων Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη με 617 πακέτα λαθραίων τσιγάρων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες