Πώς να κυνηγήσετε την τύχη σας και στις διακοπές – Συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ με ένα μόνο δελτίο

Πώς να κυνηγήσετε την τύχη σας και στις διακοπές – Συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ με ένα μόνο δελτίο


Μια σύντομη στάση σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ είναι αρκετή για να συνεχίσουν να διεκδικούν τα μεγάλα έπαθλα του ΤΖΟΚΕΡ όσοι κλείνουν τώρα τις βαλίτσες τους για τις διακοπές τους ή βρίσκονται ήδη σε κάποιο καλοκαιρινό προορισμό.
Το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίρνουν μέρος σε συνεχόμενες κληρώσεις στη διάρκεια των διακοπών τους, συμπληρώνοντας ένα μόνο δελτίο.

Η διαδικασία
Για να συνεχίσει να κυνηγά κάποιος την τύχη του και στις διακοπές, χρειάζεται μόνο να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:
Συμπληρώνει τους τυχερούς αριθμούς σε ένα δελτίο ΤΖΟΚΕΡ.
Υπολογίζει τον αριθμό των κληρώσεων ανάλογα με το διάστημα που θα βρίσκεται σε διακοπές. Ας σημειωθεί ότι οι εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού είναι τρεις: κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
Επιλέγει τον ανάλογο αριθμό κληρώσεων που επιθυμεί στο πεδίο «Συνεχόμενες Κληρώσεις», στο κάτω δεξιά μέρος του δελτίου.

4 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής
Την Κυριακή, η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ στους μεγάλους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα αργότερα, στις 22:00.




Πώς να κυνηγήσετε την τύχη σας και στις διακοπές – Συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ με ένα μόνο δελτίο Πώς να κυνηγήσετε την τύχη σας και στις διακοπές – Συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ με ένα μόνο δελτίο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.