Διακοπές στον Αχέροντα η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη

Διακοπές στον Αχέροντα η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη


Στις πηγές του Αχέροντα πέρασε μέρος των φετινών καλοκαιρινών διακοπών της η Βάσω Γουλιελμάκη.

Η ηθοποιός διαπίστωσε από πρώτο χέρι ότι οι πηγές του Αχέροντα είναι ένα εξαιρετικό μέρος και για καλοκαιρινές «αποδράσεις» από την καθημερινότητα των αστικών κέντρων. Για τον λόγο αυτό η Βάσω Γουλιελμάκη θέλησε να μοιραστεί την ξεχωριστή αυτή εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως έγραψε στο Instagram, σε ανάρτηση που συνόδευσε μα αντίστοιχες εικόνες, συγκέντρωσε πολλές καλοκαιρινές φωτογραφίες για να τις βλέπει τις δύσκολες ημέρες του χειμώνα.

«Το καλοκαίρι βάλθηκε να φύγει νωρίς-νωρίς, ευτυχώς το απαθανάτισα με πολλές φωτογραφίες για να τις βλέπω τις κρύες μέρες του χειμώνα και να ανυπομονώ να ξανάρθει. Λίγες μέρες πριν βρέθηκα στις πηγές του Αχέροντα! Νόμιζα ότι το καλοκαίρι στο βουνό δεν έχει ενδιαφέρον, όπως και το να κολυμπήσω σε τόσο κρύα νερά ήταν ακατόρθωτο. Διαψεύστηκα και στα δυο! Ποτέ μη λες ποτέ γιατί θα έρθει μια μέρα που θα τα λουστείς! Αυτό έγινε λούστηκα!», έγραψε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Διακοπές στον Αχέροντα η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη Διακοπές στον Αχέροντα η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 27, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες