Δανεικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Θεσπρωτό

Δανεικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Θεσπρωτό


Τον έμπειρο αριστερό οπισθοφύλακα Ιωάννη Ρίζο από τον ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε ο Θεσπρωτός.

Έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία στην Super league 1, ενέταξε στην αγωνιστική του ‘μηχανή’ ο Θεσπρωτός. Ο λόγος για τον Ιωάννη Ρίζο ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος. Ο 20χρονος αριστερός οπισθοφύλακας ξεκίνησε τη καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου όπου μέτρησε 14 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα U-19, πριν μεταγραφεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2020-2021.

Με τη φανέλα της ομάδας των Ιωαννίνων έφτασε τις 26 συμμετοχές ως μέλος της U-19 με την οποία πανηγύρισε την επίτευξη 6 τερμάτων. Τέσσερις φορές αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα, τρία σε παιχνίδια της Super League 1 και μία για το Κύπελλο.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ιδιαίτερα την οικογένεια του ισχυρού άνδρα της ομάδας κ. Γιώργου Χριστοβασίλη για τη συνεργασία και καλωσορίζει τον Γιάννη Ρίζο στην ομάδα.
Δανεικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Θεσπρωτό Δανεικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Θεσπρωτό Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.