Για τα παιδιά της Ηπείρου και η 8η Φιλανθρωπική Δράση Ελληνικών Συλλόγων και Φορέων Μονάχου

Για τα παιδιά της Ηπείρου και η 8η Φιλανθρωπική Δράση Ελληνικών Συλλόγων και Φορέων Μονάχου

Ιδρύματα στην Ήπειρο, και συγκεκριμένα σε Ηγουμενίτσα, Πωγωνιανή και Κόνιτσα, αλλά και στο Μόναχο θα στηρίξουν φέτος οι ελληνική σύλλογοι και φορείς του Μονάχου κατά την 8η Φιλανθρωπική Δράση τους.

Το σύνολο των φετινών εσόδων, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα κατανεμηθεί ανάμεσα σε τρία διαφορετικά ιδρύματα. 
Συγκεκριμένα, το 40% των εσόδων θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Στοργή», με έδρα την Ηγουμενίτσα, το οποίο, όπως αναφέρεται, «στηρίζει τη φροντίδα παιδιών με ειδικές ικανότητες». 
Ακόμη, άλλο ένα 40% των εσόδων θα κατευθυνθεί στο Κέντρο Παιδικής Προστασίας «Κιβωτός του Κόσμου» Ηπείρου, το οποίο παρέχει υπηρεσίες που, «εξασφαλίζουν ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση σε παιδιά που το έχουν ανάγκη». 
Τέλος, το υπόλοιπο 20% θα δοθεί στην οργάνωση Furderverein Kinderpalliativzentrum Munchen eV που εδρεύει στο Μόναχο και στηρίζει τη φροντίδα παιδιών και νέων με σοβαρές ανίατες ασθένειες.

Με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τη στήριξη της 8ης Φιλανθρωπικής Δράσης, οι Σύλλογοι σχεδιάζουν κατά τα καθιερωμένα μια φιλανθρωπική εκδήλωση τον προσεχή Δεκέμβριο, η υλοποίηση όμως θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας.

(Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή «Δορυφόρος Μονάχου»)
Για τα παιδιά της Ηπείρου και η 8η Φιλανθρωπική Δράση Ελληνικών Συλλόγων και Φορέων Μονάχου Για τα παιδιά της Ηπείρου και η 8η Φιλανθρωπική Δράση Ελληνικών Συλλόγων και Φορέων Μονάχου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.