Καυστικό σχόλιο από Μ. Κάτση για Γρ. Δημητριάδη και Α. Σπυρόπουλο

Καυστικό σχόλιο από Μ. Κάτση για Γρ. Δημητριάδη και Α. Σπυρόπουλο


Μία φωτογραφία και ένα καυστικό σχόλιο ανήρτησε ο Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης.
Πρωταγωνιστής ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο πλέον στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού μέχρι πριν λίγο καιρό που απομακρύνθηκε λόγω των… επισυνδέσεων.
Μαζί του Υπουργοί αλλά και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Και σχολιάζει ο Μάριος Κάτσης:
Ο παραιτημένος«κοριός» Δημητριάδης, ανηψιός του Μητσοτάκη, παρεάκι με το μισό υπουργικό και… τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ.Ανδρέα Σπυρόπουλο!
Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μαθαίναμε αν ο κ. Σπυρόπουλος ρώτησε τελικά τον αποπεμφθέντα (όπως λένε τώρα τα κυβερνητικά στελέχη) Γρηγόρη Δημητριάδη, αν ξέρει για ποιο λόγο παρακολουθήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης και αν είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό, αλλά και αν εξέφρασε την παραμικρή διαφωνία πριν παρακαθίσει στο πλευρό του πρωθυπουργικού ανηψιού που ενδέχεται να φέρει βαρύτατες ευθύνες για την παρακολούθηση του αρχηγού του.
ΥΓ. Αλήθεια, τι λέει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ για αυτό το παρεάκι; Η σημειολογία στην πολιτική λέει πολλά συμπατριώτη Ανδρέα…
Καυστικό σχόλιο από Μ. Κάτση για Γρ. Δημητριάδη και Α. Σπυρόπουλο Καυστικό σχόλιο από Μ. Κάτση για Γρ. Δημητριάδη και Α. Σπυρόπουλο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.