To EEEEK Παραμυθιάς για την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “eTwinning”

To EEEEK Παραμυθιάς για την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “eTwinning”


Το σχολικό έτος 2021-2022, η σχολική μονάδα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Παραμυθιάς συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα eTwinning με τις εξής σχολικές μονάδες:
1. Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ρεπανιδίου Λήμνου
2. Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αλμυρού
3. Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Έδεσσας
4. Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κέρκυρας
5. Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κορδελιού και
6. Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Νάουσας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Μάιο του 2022, με θέμα: «Το χορό θα νοστιμίσω και… τραγούδι θ’ αρχινήσω».
Το Έργο αυτό περιελάμβανε τη διδασκαλία τοπικού παραδοσιακού χορού από την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή – διαμέρισμα του εκάστοτε σχολείου που συμμετείχε καθώς και την εκμάθηση δημοτικού τραγουδιού. Οι μαθητές μας γνώρισαν στοιχεία του λαϊκού πολιτισμού, της λαογραφίας και της παράδοσης καθώς και ήθη και έθιμα του κάθε τόπου.
Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας που συμμετείχαν στο παραπάνω πρόγραμμα και οι μαθητές μας, αξιολογήθηκαν και διακρίθηκαν με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας του εκπαιδευτικού και του μαθητή αντίστοιχα.

To EEEEK Παραμυθιάς για την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “eTwinning” To EEEEK Παραμυθιάς για την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “eTwinning” Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.