Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ι.Μ. Παραμυθίας

Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ι.Μ. Παραμυθίας 


Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, εις τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, τελέσθηκε Όρθρος, η τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου,πλαισιωμένου του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, των ιερέων και διακόνου του Ιερού Ναού, παρουσία της εορτάζουσας Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου κυρίας Σταυρούλας Μπραΐμη-Μπότση, του συζύγου της Σταύρου Μπότση και αρκετών πιστών. 
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς, έτη πολλά με υγεία και μακροημέρευση.

 14/9/2022 - ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. 14/9/2022 - ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. 14/9/2022 - ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. 14/9/2022 - ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. 14/9/2022 - ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ι.Μ. Παραμυθίας Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Ι.Μ. Παραμυθίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες