Ο Δήμος Σουλίου για την ολοκλήρωση του Λαμπόβου

Ο Δήμος Σουλίου για την ολοκλήρωση του Λαμπόβου


Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Λαμπόβου 2022, ο Δήμος Σουλίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες στη φετινή εμποροπανήγυρη, η οποία, κατά κοινή ομολογία, σημείωσε τεράστια επιτυχία, μετά από τα τελευταία χρόνια της αναγκαστικής ύφεσης. Για άλλη μια φορά, η διοργάνωση υπήρξε άρτια, χάρη στην εξαιρετική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε αρχικά τους δεκάδες εκθέτες, που μας τιμούν και μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο με την παρουσία τους, την πληθώρα των επισκεπτών που πλημμύρισαν τις τελευταίες ημέρες την πόλη μας, αλλά και όλους τους ανθρώπους του Δήμου που συνέβαλαν για την άρτια και επιτυχημένη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε ακόμη όλες τις υπηρεσίες που ήταν σε επιφυλακή, ειδικά το Α.Τ. Παραμυθιάς, την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους ανθρώπους της ασφάλειας και όλους όσους βοήθησαν για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας για την ευγενική του χορηγία, προκειμένου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με τον διακεκριμένο Executive Chef Έκτορα Ιωάννου, ο οποίος μαγείρεψε με τοπικές πρώτες ύλες, Παραμυθιώτικες Συνταγές, στον πεζόδρομο της πόλης.

Ευχόμαστε να σας ξαναδούμε όλους με το καλό το 2023, με υγεία και την ελπίδα για μια ακόμη πιο επιτυχημένη διοργάνωση.
Ο Δήμος Σουλίου για την ολοκλήρωση του Λαμπόβου Ο Δήμος Σουλίου για την ολοκλήρωση του Λαμπόβου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.