Έκθεση φωτογραφίας «Το νήμα του χρόνου: Η Πέρδικα, από το παρελθόν στο μέλλον»

Έκθεση φωτογραφίας «Το νήμα του χρόνου: Η Πέρδικα, από το παρελθόν στο μέλλον»

Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας σε συνεργασία με το ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας, στo πλαίσιo διοργάνωσης της Έκθεσης Φωτογραφίας με τίτλο «Το νήμα του χρόνου: Η Πέρδικα, από το παρελθόν στο μέλλον» καλεί τους Περδικιώτες φωτογράφους να υποβάλλουν υλικό για την έκθεση.

Οι φωτογραφίες θα πραγματεύονται την ιστορική συνέχεια του χωριού, χωρίς να είναι δεσμευτικές σε πορτρέτα, φύση ή ασχολίες. Μόνο οι φωτογραφίες που θα επιλέγουν από Επιτροπή που θα συγκροτηθεί για τον σκοπό αυτό, θα προβληθούν στην Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023. Επιπλέον, καλούνται οι κάτοικοι του χωριού που διαθέτουν παλιές έγχρωμες ή ασπρόμαυρες φωτογραφίες και επιθυμούν να τις παραχωρήσουν στον πολιτιστικό σύλλογο για τη δημιουργία ενός ψηφιακού ιστορικού φωτογραφικού αρχείου να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαρκιανίδου Ραχήλ (τηλ. 6996552353) και με τον φωτογράφο κ. Λαχανίδη Γεώργιο (τηλ. 6937174663).

Η βοήθειά σας είναι απαραίτητη για να γνωρίζουν οι επόμενες γενιές την καταγωγή τους, τα ήθη, τα έθιμα, την ιστορία και την ανθρωπογεωγραφία της Πέρδικας.
Έκθεση φωτογραφίας «Το νήμα του χρόνου: Η Πέρδικα, από το παρελθόν στο μέλλον» Έκθεση φωτογραφίας «Το νήμα του χρόνου: Η Πέρδικα, από το παρελθόν στο μέλλον» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.