Παρουσίαση των εφαρμογών του Ψηφιακού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Παρουσίαση των εφαρμογών του Ψηφιακού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας προσκαλεί τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει την διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με Θέμα: «Δυνατότητες Αξιοποίησης των εφαρμογών του Ψηφιακού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 07.11.2022 και ώρα 17:30 στον σύνδεσμο της πλατφόρμας WEBEX: https://bit.ly/3Uk0H6T
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου υλοποίησε την Πράξη: «Ψηφιακές Δράσεις του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του νομού Θεσπρωτίας», στα πλαίσια του Ε.Π. ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020, προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Στην ενημερωτική εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα παρακάτω βασικά εργαλεία και θα προβληθούν παραδείγματα αξιοποίησής τους:
Πλοήγηση στην βασική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας,
Είσοδος στο Ψηφιακό Επιμελητήριο, υποβολή αιτημάτων, λήψη πιστοποιητικών κοκ, και ηλεκτρονική διεκπεραίωση όλων των συναλλαγών των επιχειρήσεων - μελών με το Επιμελητήριο
Ψηφιακές Υπηρεσίες υποστήριξης της Απασχόλησης (για επιχειρήσεις και ανέργους)
Παρουσίαση του εργαλείου κατασκευής των ιστοσελίδων (mini site) των μελών του Επιμελητηρίου, και πως μπορούν τα μέλη να διαμορφώσουν την προβολή τους στο:
Ηλεκτρονικό Εμπορικό Κέντρο της Θεσπρωτιας - Shop in a Shop για την προβολή και διάθεση των Τοπικών Προϊόντων καθώς και την ενδυνάμωση των συνεργιών (web & mobile)
Σύστημα Προβολής των τουριστικών επιχειρήσεων του νομού (web & mobile)
Σύστημα Προβολής των εξαγωγικών/εξωστρεφών επιχειρήσεων του νομού (web & mobile)

Σας Καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να ενημερωθείτε κι αξιοποιήσετε τις νέες ψηφιακές υποδομές του Φορέα μας.

* Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή από τις 17:15 και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συνδεθούν 5 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης για την επίλυση τυχόν τεχνικών τους προβλημάτων.
* Για την σύνδεσή σας δεν απαιτείται εγκατάσταση της εφαρμογής webex στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αρκεί η αντιγραφή του Συνδέσμου https://bit.ly/3Uk0H6T κι επικόλλησή του σε οποιοδήποτε φυλλομετρητή (Browser: Firefox, Chrome κλπ).
* Κατά την σύνδεσή σας εισάγετε το όνομά σας και διατηρήστε το μικρόφωνό σας στην σίγαση. Δεν είναι απαιτούμενο να έχετε ανοιχτή την κάμερά σας.
* Η συνάντηση θα καταγραφεί και prtscrn θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της εκδήλωσης σε επόμενο ΔΤ.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Παρουσίαση των εφαρμογών του Ψηφιακού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Παρουσίαση των εφαρμογών του Ψηφιακού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.