Θεσπρωτία: Ανακλήθηκε ποσότητα ληγμένου κρέατος που είχε διανεμηθεί με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Θεσπρωτία: Ανακλήθηκε ποσότητα ληγμένου κρέατος που είχε διανεμηθεί με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ


Δεν είχε περάσει λίγη ώρα από την στιγμή που οι δικαιούχοι είχαν παραλάβει τα τρόφιμα στην προγραμματισμένη διανομή μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ και κλήθηκαν με προσωπικά μηνύματα να επιστρέψουν το κρέας.

Κατόπιν διανομής, διαπιστώθηκε ότι σε ορισμένες παρτίδες χοιρινού που είχε διανεμηθεί, είχε παρέλθει η ημερομηνία λήξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παρτίδες αυτές είχαν λήξει στις 31 Οκτωβρίου, ενώ οι υπόλοιπες έληγαν τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.

Οι υπεύθυνοι της διανομής προχώρησαν στη συνολική ανάκληση του κρέατος και μετά από επικοινωνία με την εταιρεία, οι ποσότητες χοιρινού κρέατος αναμένεται να αντικατασταθούν άμεσα.

Οι περισσότερες ποσότητες είχαν διανεμηθεί στο Δήμο Σουλίου, καθώς δεν είχε αρχίσει η διανομή στους δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών.
Θεσπρωτία: Ανακλήθηκε ποσότητα ληγμένου κρέατος που είχε διανεμηθεί με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ Θεσπρωτία: Ανακλήθηκε ποσότητα ληγμένου κρέατος που είχε διανεμηθεί με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.