Χαλάει ο καιρός από σήμερα το βράδυ - Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Χαλάει ο καιρός από σήμερα το βράδυ - Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο


Φθινόπωρο από αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες ενώ από εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, αναμένεται και πτώση της θερμοκρασίας.
Σήμερα Πέμπτη η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.
Το σκηνικό αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά:


Από το απόγευμα της Παρασκευής 04-11-2022 στα δυτικά και βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.


Το Σάββατο 05-11-22 αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και από το βράδυ και στα βόρεια.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Την Κυριακή 06-11-2022 αναμένονται αυξημένες νεφώσεις σε όλη τη χώρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατα τόπους θα είναι ισχυρές σε δυτικά, βόρεια και πιθανώς τα κεντρικά. Το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Σταδιακά στο Ιόνιο θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Χαλάει ο καιρός από σήμερα το βράδυ - Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο Χαλάει ο καιρός από σήμερα το βράδυ - Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.