Μία έκθεση φωτογραφίας που γέμισε με… Ήπειρο

Μία έκθεση φωτογραφίας που γέμισε με… Ήπειρο


Ήπειρος και Αστυνομία συναντήθηκαν στην Αθήνα.. 
Σε μία έκθεση φωτογραφίας του Αιμίλιου Νέου με θέμα «Ηπειρώτες Αστυνομικοί» η οποία γίνεται με την υποστήριξη του ΚΕΜΕΑ και φιλοξενείται στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ στη Λεωφόρο Μεσογείων.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από τον Πρόεδρο της Βουλής και είχαν ως αποτέλεσμα να γεμίσει ο χώρος Ηπειρώτες, αστυνομικούς, πολιτικούς και άλλους.
Σύσσωμη η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ με παρόντες τον Αρχηγό Κώστα Σκούμα και τους Υπαρχηγούς αλλά και η πολιτική ηγεσία δια του Υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου.
Από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής τιμήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και ο Διευθυντής του ΚΕΜΕΑ Νίκος Γερασιμίδης, καθώς το Κέντρο τα τελευταία χρόνια έχει στηρίξει έμπρακτα την αστυνομία με υλικοτεχνική υποδομή.
Η έκθεση που φιλοξενεί φωτογραφίας από την Ήπειρο και την δράστη της αστυνομίας θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου από τις δέκα το πρωί ως τις τέσσερις μετά το μεσημέρι.
Μία έκθεση φωτογραφίας που γέμισε με… Ήπειρο Μία έκθεση φωτογραφίας που γέμισε με… Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.