Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων για τα εως τώρα αποτελέσματα των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων για τα εως τώρα αποτελέσματα των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια


ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ οι Εκλογές για την ανάδειξη Εκπροσώπων των Εργαζομένων στο Υ.Σ.ΟΤΑ Ν.Θεσπρωτίας.
Επειδή δεν θέλουμε να καταλογίσουμε ευθύνες σε Συναδέλφους Διοικητικούς Υπαλλήλους, αλλά ούτε και στους συναδέλφους των Εφορευτικών Επιτροπών που όλη την ημέρα πάσχισαν να κάνουν τη δουλειά που τους ανατέθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αρκούμαστε να ανακοινώσουμε τα μέχρι στιγμής Αποτελέσματα από τους Δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχουμε καταθέσει ένσταση με καταγραφή της διαδικασίας στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των Εκλογών.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους των Δήμων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών για την ενίσχυση της Δύναμης που μας απέδωσαν και θα αναμένουμε την τελική Απόφαση της Αποκεντρωμένης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας, ως προς τα Αποτελέσματα των Εκλογών του Δήμου Σουλίου, για να υπάρξουν τα τελικά ποσοστά των δύο Παρατάξεων και να Αναδειχθούν οι Εκπρόσωποι των Εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :


Συνάδελφοι, θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις έχουμε κάτι νεότερο.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων για τα εως τώρα αποτελέσματα των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων για τα εως τώρα αποτελέσματα των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.