Απολογισμός δράσεων του Συλλόγου Τριτέκνων Θεσπρωτίας το 2022

Απολογισμός δράσεων του Συλλόγου Τριτέκνων Θεσπρωτίας το 2022


Κατά την διάρκεια του έτους που πέρασε πραγματοποιήσαμε 2 διανομές Τροφίμων, τον Φεβρουάριο και τον Οκτώβριο, στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας κυρίως με χρήματα του Συλλόγου μας αλλά και από δωρεές που εξασφαλίσαμε.
Την 26η Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή μας στα Μετέωρα και στα Τρίκαλα.
Πραγματοποιήσαμε 2 Εθελοντικές Αιμοδοσίες, τον Μάιο και του Νοέμβριο, σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας, και προσφέραμε αρκετές μονάδες αίματος σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη.
Στα πλαίσια της συμμετοχής του Συλλόγου μας στην Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδας δώσαμε το παρών στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΟΠΟΤΤΕ που πραγματοποιήθηκε την 20η Φεβρουαρίου.
Συνεχίζοντας την συνεργασία μας με άλλους Συλλόγους προσφέραμε αφιλόκερδος εξοπλισμό του Συλλόγου για διάφορες εκδηλώσεις (Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, Πολιτιστικός Σύλλογος Καστρίου)
Έχουμε εξασφαλίσει προσφορές και εκπτώσεις από έναν μεγάλο αριθμό καταστημάτων και επιχειρήσεων στο Νομό.
Ύστερα από προσπάθεια πολλών ετών, με πολλές επιστολές και συναντήσεις καταφέραμε να έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας η έκπτωση στα Δημοτικά τέλη για της Τρίτεκνες Οικογένειες (αναμένουμε την ανάρτηση της απόφασης). Πλέον και στους τρείς Δήμους του Νομού μας έχουμε επιτύχει μείωση στα Δημοτικά Τέλη.
Και το 2023 θα συνεχίσουμε να ακόμα πιο δυναμικά το έργο μας και τις διεκδικήσεις μας για τις Τρίτεκνες οικογένειες.
Καλούμε όλους τους Τρίτεκνους του Νομού Θεσπρωτίας να μας βοηθήσουν με την εγγραφή τους στο Σύλλογο και με την ανανέωση της κάρτας μέλους. Η δύναμή μας είστε όλοι εσείς…
Απολογισμός δράσεων του Συλλόγου Τριτέκνων Θεσπρωτίας το 2022 Απολογισμός δράσεων του Συλλόγου Τριτέκνων Θεσπρωτίας το 2022 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.