Ανοιχτή επιστολή στον Περιφερειάρχη για τα προβλήματα υποδομών της Παραμυθιάς

Ανοιχτή επιστολή στον Περιφερειάρχη για τα προβλήματα υποδομών της Παραμυθιάς


Kύριε περιφερειάρχη,
είμαι ένας απλός πολίτης από την Παραμυθιά, είμαι λαογράφος και επισημαίνω μερικά πράγματα που βλέπω εδώ.
Παρακολουθώ πως στην Παραμυθιά, σε αντίθεση από τις άλλες πόλεις της Ηπείρου, για δυο δεκαετίες δεν έχει γίνει ούτε ένα έργο.
Η Ηγουμενίτσα έχει 20 χρόνια ακατάπαυστα έργα. 
Ο δήμος Πωγωνίου έβγαλε να στρώσει σε δώδεκα κοινότητες άσφαλτο. Γιάννενα Πρέβεζα Πάργα και λοιποί δήμοι κατά διαστήματα γίνονται έργα. 
Την Παραμυθιά την έχετε σε από απομόνωση; 
Γιατί; Μήπως ανήκει αλλού;

Στερούμαστε από απαραίτητα και αναγκαία έργα οπως:
1. Στον δρόμο για τα ΚΤΕΛ καθημερινά πέφτουν πέτρες, μπάζα ακόμα και δέντρα. Από τύχη δεν εχει γίνει κάποιο ατύχημα. Το μονομπλοκ ειναι απαραίτητο μια την ασφάλεια των πολιτών.
2. Ο κεντρικός δρόμος που διασχίζει την Παραμυθιά αλλά και οι περιφερειακοί της είναι σκαμμένοι εδώ και δεκαπέντε χρόνια απο τα έργα για την αποχέτευση.
3. Το γηροκομείο αναγκαίο και απαραίτητο. (ολοι οι δήμοι έχουν Φιλιάτι, Ηγουμενίτσα κλπ) ενώ η Παραμυθιά με 45 κοινότητες και οικισμούς με 12.000 πληθυσμό τα γεροντάκια πεθαίνουν στο χωριό.

Οι εκάστοτε δήμαρχοι της Παραμυθιάς από την δημαρχεία του Κάτσιου και μετά, “τους έχει διαβάσει όλους ο δεσπότης” και δεν ενδιαφέρονται για τίποτα. Όλοι κοιμούνται τοι ύπνο του δικαίου !

Ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διαθέσατε.
Ο λαογράφος Γρηγόριος Μάρκου
Ανοιχτή επιστολή στον Περιφερειάρχη για τα προβλήματα υποδομών της Παραμυθιάς Ανοιχτή επιστολή στον Περιφερειάρχη για τα προβλήματα υποδομών της Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.