Ηγουμενίτσα: Καταδίωξη στην Εγνατία σε ΙΧ φορτωμένο ναρκωτικά που κινούνταν ανάποδα

Ηγουμενίτσα: Καταδίωξη στην Εγνατία σε ΙΧ φορτωμένο ναρκωτικά που κινούνταν ανάποδα



Στις επτάμισι το πρωί περίπου ολοκληρώθηκε «τρελή» καταδίωξη στην Εγνατία Οδό, η οποία ξεκίνησε από την Ηγουμενίτσα και κατέληξε στο Μέτσοβο, σύμφωνα με το epiruspost.gr.
Περιπολικά και συμβατικά οχήματα της Αστυνομίας, από την Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα, κινητοποιήθηκαν άμεσα, όταν εντοπίστηκε ένα ΙΧ το οποίο είχε εισέλθει ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο και κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Η καταδίωξη ξεκίνησε από την Ηγουμενίτσα και το ΙΧ κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη αλλά στο αντίθετο ρεύμα μέχρι και τα διόδια Δροσοχωρίου.
Σε όλους τους σταθμούς διοδίων έσπασε τις μπάρες ώστε να διαφύγει.
Στο Δροσοχώρι εισήλθε στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας και λίγα χιλιόμετρα μετά άρχισε να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα στα ελαστικά, πιθανότατα λόγω της υπερβολικής ταχύτητας.
Το όχημα εξήλθε στον κόμβο Μετσόβου όπου τελικά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα, ο ένας πιθανότατα ανήλικος και ήταν έμφορτο με ναρκωτικά.
Το όχημα οδηγείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας η οποία ερευνά την υπόθεση.
Ηγουμενίτσα: Καταδίωξη στην Εγνατία σε ΙΧ φορτωμένο ναρκωτικά που κινούνταν ανάποδα Ηγουμενίτσα: Καταδίωξη στην Εγνατία σε ΙΧ φορτωμένο ναρκωτικά που κινούνταν ανάποδα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.