Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσπρωτίας για την αποδοχή του νέου κτιρίου

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσπρωτίας για την αποδοχή του νέου κτιρίου


Μετά από τεράστιες προσπάθειες, πολλά εμπόδια που αντί να μας πτοήσουν μας έκαναν πιο δυνατούς ενα μεγάλο βήμα εγινε σημέρα με την απόδοση του κτιριου στο υπουργείο μας, για την ανεγερση νεας αστυνομικής διεύθυνσης στην Θεσπρωτία. 
Ενα έργο το οποίο θα βοηθήσει τοσο τους εργαζόμενους αστυνομικούς οσο και τους πολίτες της Θεσπρωτίας. 
Ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου το Διοικητικό Συμβούλιο της ´Ενωσης αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας, τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας κ Παππά Ιωάννη όλους τους συναδελφους μου που πίστεψαν σε αυτο το δύσκολο εγχείρημα, τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά, τον βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλειο Γιόγιακα, τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλος και την πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νέας Σελεύκειας Παναγιώτη Τακλάκογλου και τους συμβούλους αυτής, τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και τον αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη Θωμά και όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν την αναβάθμιση αυτή. 
Γνωρίζουμε πως ακόμα είμαστε στη μέση της διαδρομής και έχουμε μπροστά μας ανηφορικό δρόμο όμως πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια όλων, ακόμα και αυτών που δεν στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια θα βρεθεί η χρηματοδότηση και το όνειρο μας θα γίνει πραγματικότητα.
Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσπρωτίας για την αποδοχή του νέου κτιρίου Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσπρωτίας για την αποδοχή του νέου κτιρίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες