ΣΙΤΕΚ ΦΑΡΜΑ | Ποιοι είναι οι νέοι επενδυτές στην κάνναβη στο Καρβουνάρι Παραμυθιάς

ΣΙΤΕΚ ΦΑΡΜΑ | Ποιοι είναι οι νέοι επενδυτές στην κάνναβη στο Καρβουνάρι Παραμυθιάς


Μια μεγάλη επένδυση στο χώρο της κάνναβης δρομολογείται από ξένους επενδυτές στην περιοχή της Θεσπρωτίας και συγκεκριμένα στο Καρβουνάρι Παραμυθιάς.
Φορέας της επένδυσης είναι η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία ΣΙΤΕΚ ΦΑΡΜΑ, της οποίας το πλειοψηφικό ποσοστό (78,4%) κατέχει η γερμανική εταιρεία Inter Services Gmbh, το 19,6% ο Ρουμάνος επιχειρηματίας Cristian Nicolae Tecar και το 2% ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων Χαρίσης Καγκιούζης.
Η ΣΙΤΕΚ ΦΑΡΜΑ δρομολογεί την ίδρυση νέας σύγχρονης καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης και συγκεκριμένα αποξηραμένων ανθών κάνναβης για παρασκευή τσαγιού.
Η επένδυση ύψους 9,9 εκατ. ευρώ υπάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο και εξασφάλισε επιχορήγηση ύψους 3,4 εκατ. ευρώ.
Η γερμανική εταιρεία Inter Services Gmbh ανήκει στην οικογένεια Siffrin, μέλη της οποίας έχουν σταδιοδρομήσει στην γερμανική διπλωματία και έχουν και πολύχρονη παρουσία στον φαρμακευτικό τομέα μέσω της εταιρείας AstraPharma GmbH.
Από την άλλη, ο Ρουμάνος επιχειρηματίας Cristian Nicolae Tecar, εμφανίζεται από δημοσιεύματα ΜΜΕ της χώρας του ως ιδρυτής πολλών επιχειρήσεων, όπως παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, ενώ κατείχε 10 εταιρείες στο όνομά του.
ΣΙΤΕΚ ΦΑΡΜΑ | Ποιοι είναι οι νέοι επενδυτές στην κάνναβη στο Καρβουνάρι Παραμυθιάς ΣΙΤΕΚ ΦΑΡΜΑ | Ποιοι είναι οι νέοι επενδυτές στην κάνναβη στο Καρβουνάρι Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.