Με επιτυχία η ημερίδα του Συλλόγου Πρόνοιας του Νοσοκομείου Φιλιατών "O AΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ¨

Με επιτυχία η ημερίδα του Συλλόγου Πρόνοιας του Νοσοκομείου Φιλιατών "O AΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ¨


Μέσα σε ένα συγκινησιακό κλίμα έγινε η απονομή των τιμητικών πλακετών στους κ. Νικόλαο Κατσαμάκη, την κ. Πετρούλα Κόντου Βέρμπη, την κ.Κασμιρία Πασχοπούλου και στον αείμνηστο Ελευθεριο Ράπτη για τη προσφορά τους στην κοινωνία και στον Σύλλογο. 
Ακολούθησε η ημερίδα για την Σ.Κ.Π από εξαίρετους και καταξιωμένους επιστήμονες. Σαν Σύλλογος αρωγός του Νοσοκομείου μας από το 1946, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της ημερίδας. 


Τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τσουρά Χρήστο, τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας, τους ομιλητές Δρ. Νάσιο Γρηγόριο Νευρολόγο, την κ. Τσέλιου Δωρα Νευρολόγο, την κ.Γκατζιάνη Πάττυ Φυσίατρο/Αλγοολόγο, τον κ.Μώκα Τάσο Λογοθεραπευτή και τον κ.Μιχαλάκη Κώστα Αντιπροεδρο Ελληνικης εταιρειας Σ.Κ.Π. 
Χαιρετισμό απηύθυνε, η αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας κ.Πετσίνη Μάγκι, ο πρόεδρος του συλλόγου Σ.Κ.Π. Θεσπρωτίας κ. Γεώργου Βασίλειο. 
Επίσης τέλος να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που με την παρουσία τους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσής, όπως και τον κ. Γεωργούλα Κώστα με το ΗΠΕΙΡΟΣ ΤV1 για τη τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.
Με επιτυχία η ημερίδα του Συλλόγου Πρόνοιας του Νοσοκομείου Φιλιατών "O AΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ¨ Με επιτυχία η ημερίδα του Συλλόγου Πρόνοιας του Νοσοκομείου Φιλιατών "O AΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ¨ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.