Με βραβεία και διακρίσεις επέστρεψαν οι θεατρικές ομάδες Φιλιατών, Παραμυθιάς και Πάργας

Με βραβεία και διακρίσεις επέστρεψαν οι θεατρικές ομάδες Φιλιατών, Παραμυθιάς και Πάργας


Με βραβεία και διακρίσεις επέστρεψαν οι ομάδες μας από το 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» που συνδιοργανώνουν η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων. Το φεστιβάλ είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 ενώ προκριθήκαν και μετείχαν σε αυτό 10 θεατρικά σχήματα από όλη τη χώρα .

Συγκεκριμένα οι ομάδες μας βραβεύτηκαν ως έξης:

Α. ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ
Η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών απέσπασε το 3ο βραβείο Κοινού για το πρωτότυπο δρώμενο με τίτλο «Πώς να κάνετε το… σk@tό σας παξιμάδι» του Δημήτρη Σκεύη

Β. ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Η κριτική επιτροπή του φεστιβάλ αποτελούμενη από την κα Κόκκοτα Χριστίνα Φιλόλογο-θεατρολόγο, Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Θεάτρου, την κα Βλαχάκη Συγκλητική ,θεατρολόγο εκπρόσωπο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και τον κ. Βασιλόπουλο Περικλή, Σκηνοθέτη- ηθοποιό ,απένειμε τα έξης βραβεία στις Θεατρικές ομάδες Φιλιατών, Παραμυθιάς και Πάργας.

1.ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
Μοιράζεται στους :
· Δημήτρη Σκεύη- Θεατρική Ομάδα Φιλιατών για το πρωτότυπο δρώμενο με τίτλο «Πώς να κάνετε το… σk@tό σας παξιμάδι»
· Έλενα Χουσνή Θεατρικός -Σύλλογος ΘΕΑΤΟ - Παραμυθιά Θεσπρωτίας για το δρώμενο «Το Σταυροπόδι» απόσπασμα του έργου «Εγώ αγαπώ τις γυναίκες»

2.ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ
Μοιράζεται στους :
· Νάγια Σκεύη Θεατρική Ομάδα Φιλιατών
· Στέλλα Βοσκαρίδου-Οικονόμου Θεατρικό εργαστήρι «Η Αυλαία» Πάργας για το δρώμενο «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη (απόσπασμα)

Σε μια απ' τις φτωχότερες περιοχές της Ευρώπης, ευτυχώς, κάποιοι ακόμη σκέφτονται, νοιώθουν και δημιουργούν. 
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες.
Με βραβεία και διακρίσεις επέστρεψαν οι θεατρικές ομάδες Φιλιατών, Παραμυθιάς και Πάργας Με βραβεία και διακρίσεις επέστρεψαν οι θεατρικές ομάδες Φιλιατών, Παραμυθιάς και Πάργας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.