Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες Τούρκους και Σύριους από τη Μητρόπολη Παραμυθιάς

Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες Τούρκους και Σύριους από τη Μητρόπολη Παραμυθιάς


Η Ιερά Μητρόπολις Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας ανταποκρινόμενη άμεσα στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος δια την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, θα προβεί στην συλλογή ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμοπαθείς.

Όσοι επιθυμούν μπορούν από την προσεχή Κυριακή 12 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 να προσέρχονται στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς σε ολόκληρη την Ιερά Μητρόπολη και να προσφέρουν τα ακόλουθα είδη:Καινούργια κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα).
Εμφιαλωμένο νερό.
Γάλα μακράς διαρκείας.
Ζυμαρικά.
Ρύζι.
Όσπρια.

Μετά την λήξη της παραπάνω χρονικής προθεσμίας (19 Φεβρουαρίου 2023) το ανθρωπιστικό υλικό, θα προωθηθεί στην Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», προκειμένου στη συνέχεια, διά των υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών, να αποσταλεί στις πληγείσες περιοχές τόσο της Τουρκίας, όσο και της Συρίας.
Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες Τούρκους και Σύριους από τη Μητρόπολη Παραμυθιάς Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες Τούρκους και Σύριους από τη Μητρόπολη Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.