Βασίλης Γιόγιακας: Ακυρώθηκε η περιβαλλοντική άδεια της μονάδας πετρελαιοειδών στη Σαγιάδα

Βασίλης Γιόγιακας: Ακυρώθηκε η περιβαλλοντική άδεια της μονάδας πετρελαιοειδών στη Σαγιάδα


Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα ακυρώθηκε η 15ετής παράταση της περιβαλλοντικής άδειας της εταιρείας «Ασφαλτικά Σαγιάδας», στην Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας.
Σε συνέχεια σύσκεψης που είχαμε πριν μερικές εβδομάδες στο γραφείο του, παρουσία εκπροσώπων του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας και του κυρίου Καχριμάνη, ο Υπουργός έκανε δεκτή την προσφυγή του φορέα διαχείρισης της ΠΟΑΥ Θεσπρωτίας κατά της σχετικής πράξης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας και ανέπεμψε το θέμα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για νέα, νόμιμη κρίση.
Η εξέλιξη αυτή ίσως απογοητεύσει εκείνους που έσπευσαν να εκμεταλλευθούν το θέμα κομματικά, κάνοντας λόγο για “Μαξίμου Α.Ε. και στο νομό μας”.
Πιστεύω τουλάχιστον να τους παρηγορεί ότι είναι μια θετική εξέλιξη για την ανάπτυξη της υδατοκαλλιέργειας στον τόπο μας.
Βασίλης Γιόγιακας: Ακυρώθηκε η περιβαλλοντική άδεια της μονάδας πετρελαιοειδών στη Σαγιάδα Βασίλης Γιόγιακας: Ακυρώθηκε η περιβαλλοντική άδεια της μονάδας πετρελαιοειδών στη Σαγιάδα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.