Αναβάλλεται η σημερινή συγκέντρωση Ηπειρωτικών Συλλόγων στη Βουλή

Αναβάλλεται η σημερινή συγκέντρωση Ηπειρωτικών Συλλόγων στη Βουλή


Συμπατριώτες
Ηπειρώτισσες, Ηπειρώτες της αποδημίας,
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΣΕ, σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11πμ. (δια περιφοράς), απεφασίσθη, λόγω του προβλήματος που προέκυψε εκτάκτως στον Πρόεδρο της Βουλής και στα Πολιτικά Κόμματα και στους εκπρόσωπους τους, οι οποίοι ευρίσκονται εκτός Αθηνών, προκειμένου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του θανόντος Βουλευτή Δωδεκανήσου, την αναβολή της σημερινής συγκέντρωσης στη Βουλή για την οποία θα ακολουθήσει ορισμός νέας ημερομηνίας.
Για το λόγω αυτό καθίσταται αδύνατη η επίδοση του υπομνήματος – ψηφίσματος στους αποδέκτες του, όπως είχε αποφασισθεί και οριστεί με απόφαση του Δ.Σ.
Εκ των μελών του Δ.Σ. δέκα εφτά (17) τον αριθμό εψήφισαν μέσω email, τηλεφωνικά και δια ζώσης υπέρ της αναβολής της σημερινής συνάντησης.
Επειδή στις δημοκρατικές κοινωνίες και στους συλλογικούς φορείς οι αποφάσεις λαμβάνονται με την πλειοψηφία των συμμετεχόντων μελών τους υποχρεούμεθα να εφαρμόσουμε την ως άνω ληφθείσα απόφαση και να αναβάλουμε τη σημερινή συγκέντρωση.

Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος 
Χρυσόστομος (Μάκης) Χήτος – Κιάμος 
Ο Γεν. Γραμματέας
Χριστόφορος Ευθυμίου
Αναβάλλεται η σημερινή συγκέντρωση Ηπειρωτικών Συλλόγων στη Βουλή Αναβάλλεται η σημερινή συγκέντρωση Ηπειρωτικών Συλλόγων στη Βουλή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.