"Έφυγε" ο γίγαντας του Θεσπρωτικού ποδοσφαίρου

"Έφυγε" ο γίγαντας του Θεσπρωτικού ποδοσφαίρου


Απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2023 στη Μασαχουσέτη, έχοντας στο πλάι του την γυναίκα και τα παιδιά του, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, ο Ηγουμενιτσιώτης Κωνσταντίνος Τσάτσης ή όπως τον ήξεραν οι περισσότεροι Μουράτης.


Ήτανε γιος του Γεωργίου Τσάτση και της Αναστασίας Καλφόγλου και είχε αδέρφια του τη Νίκη Σαμοίλη, την Ουρανία Καψοκαβάδη, τον Γαβριήλ Τσάτση, τον Σπύρο Τσάτση, την Ανθούλα Θεοδόση και τη Θεοδοσία Λίπαρη.



Σε ηλικία 7 ετών πήγε στο ορφανοτροφείο μαζί με τον αδερφό του Σπύρο (1956-1964).


Το 1964 ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην ομάδα του Θεσπρωτού και τη διετία 1970-1971 αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννενα..
Το 1972 μετακόμισε στην Νέα Υόρκη μαζί με την γυναίκα του Μάχη, όπου και αγωνίστηκε στην ομάδα (Δόξα της Νέας Υόρκης)

Ύστερα από έναν τραυματισμό σταμάτησε το ποδόσφαιρο και μετακόμισε στην Μασαχουσέτη, οπού ξεκίνησε την επιχείρηση του LYNNFIEID HOUSE OF PIZZA και ιδρυτής της εταιρείας καθαρής ενέργειας AEOLYS TECHNOLOGIES. 


Όσοι τον ήξεραν μιλούσαν για έναν άνθρωπο αγαπητό που πάνω από όλα είχε την οικογένεια του.. 
Η αγάπη του για την επί 51 χρονιά σύζυγό του Μάχη ήταν μοναδική και μαζί αποκτήσανε 4 παιδιά την Αναστασία, τον Γιώργο, την Βικτωρία και την Χριστίνα, καθώς και 6 εγγόνια.


Οι οικογένειά του στην Ελλάδα και οι φίλοι του στην Ηγουμενίτσα, τον αποχαιρετάμε με τιμή.

"Έφυγε" ο γίγαντας του Θεσπρωτικού ποδοσφαίρου "Έφυγε" ο γίγαντας του Θεσπρωτικού ποδοσφαίρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.