Σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας

Σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας


Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας διοργανώνει Σχολή Ποδοσφαίρου , σύμφωνα με το άρθρο 47 του Συστήματος Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. υπό την αιγίδα και έγκριση ΚΕΔ/ΕΠΟ για την νέα χρονιά.
Καλούνται οι νέοι και νέες, από 16 έως 32 ετών (γεν. 2007 και μετά) που θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και να ονομαστούν Διαιτητές , να υποβάλουν τα δικαιολογητικά μέχρι 20/02/2023 στα γραφεία της ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (Πλατεία Δημαρχείου- Κ. Κρύσταλλη 3), καθημερινά 9.30 -16.00 ή να τα στείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση e-mail : epsthep@gmail.com.
Πιθανή ημερομηνία έναρξης μαθημάτων, η Παρασκευή 24/02/2023 στην αίθουσα του ΣΔΠ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΑΒΟΥ (περίπου 12-15 μαθήματα).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση με στοιχεία υποψηφίου
2. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
3. Οι ανήλικοι, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, Υπεύθυνη Δήλωση με γραπτή συγκατάθεση γονέα/κηδεμόνα επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ.
Πριν τη λήξη των μαθημάτων θα γίνουν εξετάσεις (test) φυσικής κατάστασης. Μέχρι τότε θα πρέπει να προσκομίσουν και τα παρακάτω:
4. Ιατρικές εξετάσεις από Καρδιολόγο και Οφθαλμίατρο.
5. Αντίγραφο ποινικού μητρώου
6. Τίτλο σπουδών (απολυτήριο Λυκείου – οι ανήλικοι Απολ. Γυμνασίου)

Θα ακολουθήσουν οι γραπτές εξετάσεις πάνω στον Κανονισμό Ποδοσφαίρου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν σχετικές πληροφορίες από τον Υπεύθυνο της Σχολής Διαιτησίας κ. Τσιάκο Σπυρίδων – Τηλ . 6977590172. Πάρε μέρος στο Παιχνίδι!! Γίνε Διαιτητής!!
Σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας Σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.