Το Υπ. Υποδομών έλυσε την σύμβαση της μελέτης για την αναβάθμιση της παραλιακής Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας

Το Υπ. Υποδομών έλυσε την σύμβαση της μελέτης για την αναβάθμιση της παραλιακής Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας


Τη διακοπή εργασιών μετά την ολοκλήρωση του σταδίου της Αναγνωριστικής Μελέτης και τη λύση της σύμβασης της “Μελέτης βελτίωσης των Κυκλοφοριακών Συνθηκών στην παραλιακή οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας από κόμβο Παντοκράτορα μέχρι διασταύρωση με Εθνική Οδό 21” αποφάσισε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. 
Η αρχική σύμβαση υπεγράφη στις 13/6/2007 και αφορούσε στο παράπλευρο δίκτυο οδών μήκους 11 χιλιομέτρων και τη δημιουργία 5 ισόπεδων κόμβων στην παραλιακή οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας και συμβατικό χρόνο εκπόνησης τους 18 μήνες, ο οποίος ωστόσο με διαδοχικές αποφάσεις παρατάθηκε μέχρι τις 31/10/21. 
Επίσης το 2016 η Περιφέρεια Ηπείρου ενημέρωσε για την εν εξελίξει μελέτη αρμοδιότητάς της, ενώ το 2017 διαβίβασε Τεχνική Πρόταση διασύνδεσης των δύο μελετών. 
Η απόφαση διακοπής εργασιών περιλαμβάνει την παραλαβή όλων των μελετών (πλην αυτής του Κτηματολογίου) καθώς και στην αποζημίωση του αναδόχου.

Το Υπ. Υποδομών έλυσε την σύμβαση της μελέτης για την αναβάθμιση της παραλιακής Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας Το Υπ. Υποδομών έλυσε την σύμβαση της μελέτης για την αναβάθμιση της παραλιακής Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.