Η Ήπειρος αναδείχθηκε 2η πιο φιλόξενη στον κόσμο σύμφωνα με τη Booking.com

Η Ήπειρος αναδείχθηκε 2η πιο φιλόξενη στον κόσμο σύμφωνα με τη Booking.com


Στις πιο φιλόξενες περιοχές στον κόσμο για το 2022 αναδείχθηκε από την πλατφόρμα Booking.com η Ήπειρος, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στη σχετική λίστα, στο πλαίσιο των βραβείων Traveller Review Awards 2023 ( οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν το 2022) .
Ο Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ κ. Ζήγος Χρήστος , σας συγχαίρει για την συμβολή σας στην ανάδειξη αυτής της υψηλής θέσης , αποδεικνύοντας τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρουν τα καταλύματα μας σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών στους παραδοσιακούς ξενώνες και τα επιπλωμένα διαμερίσματα και δωμάτια που είναι φτιαγμένα με μεράκι και ζήλο από οικογενειακές επιχειρήσεις , οι οικογένειες των οποίων είναι κατά τη διάρκεια του 24ωρου δίπλα στον πελάτη , με όλες τις σύγχρονες ανέσεις , ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις του επισκέπτη προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών και δραστηριοτήτων, για αξέχαστες διακοπές.
Επίσης να συγχαρούμε και το προσωπικό αυτών των επιχειρήσεων που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να αναδειχθεί η Ήπειρος ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ 2Η ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
Αυτή την μεγάλη επιτυχία πρέπει να την αξιοποιήσουν οι αρμόδιοι φορείς για την καλύτερη προβολή παγκοσμίως της Ηπείρου .Εν όψει της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν να καταβάλλουμε όλοι μαζί προσπάθειες για να κατακτήσει η Ήπειρος και άλλες πρωτιές στον τομέα του τουρισμού .

Για το Σύλλογο
Ο Πρόεδρος
Ζήγος Χρήστος
Πληροφορίες κιν 6932029995
Η Ήπειρος αναδείχθηκε 2η πιο φιλόξενη στον κόσμο σύμφωνα με τη Booking.com Η Ήπειρος αναδείχθηκε 2η πιο φιλόξενη στον κόσμο σύμφωνα με τη Booking.com Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.