Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα με 493 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα με 493 πακέτα λαθραίων τσιγάρων


Στη σύλληψη ενός 52χρονου αλλοδαπού προέβησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση του άρθρου 155 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (Ν. 2960/2001).

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην πύλη εισόδου οχημάτων του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός του τράκτορα και του επικαθήμενου τετρακόσια ενενήντα τρία (493) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, χωρίς να φέρουν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, με σκοπό να μεταφερθούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, τα οποία πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, καθώς και το ανωτέρω Φ/Γ όχημα μετά του επικαθήμενου.

Το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων ενενήντα τριών ευρώ και εννέα λεπτών (1.993,09€).
Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα με 493 πακέτα λαθραίων τσιγάρων Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα με 493 πακέτα λαθραίων τσιγάρων Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.