Ο υφυπουργός Υποδομών, Γ. Καραγιάννης, έλεγε πριν από λίγες ημέρες πως ο Μητσοτάκης θα έκανε εξαγγελία για τρένο στην Ήπειρο (+BINTEO)

Ο υφυπουργός Υποδομών, Γ. Καραγιάννης, έλεγε πριν από λίγες ημέρες πως ο Μητσοτάκης θα έκανε εξαγγελία για τρένο στην Ήπειρο (+BINTEO)


Λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 3 Φεβρουαρίου του 2023, μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ITV, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της εξαγγελίας της σιδηροδρομικής γραμμής Καλαμπάκα-Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα, το επόμενο χρονικό διάστημα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενεργοποίησης της επικαιροποίησης της νέας σιδηροδρομικής γραμμής που αποτελεί τη γραμμή εκκίνησης για το μεγάλο αυτό έργο υποδομής(!!!)

«Έχουμε ωριμάσει τις συνθήκες και είμαστε πολύ πιο κοντά ώστε με την έλευση του πρωθυπουργού το αμέσως επόμενο διάστημα, να ανακοινώσουμε την πρόθεση της κυβέρνησης και για αυτό (σ.σ. μιλώντας για την επικαιροποίηση της μελέτης για τη σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα-Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα). Επαναλαμβάνω όμως ότι εμείς ανακοινώνουμε κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι ότι έχουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, έχουμε βρει τους πόρους και ξέρουμε πως θα προχωρήσουν αυτές οι μελέτες. Λίγο υπομονή ακόμα και θα λυθεί και αυτό το τεράστιο ζήτημα για την Ήπειρο», έλεγε ο κ. Κακαγιάννης…

Αντί αντί λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα επισκεφθεί τα Γιάννενα την επόμενη βδομάδα να ανακοινώσει την επικαιροποίηση της μελέτης για την σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα – Ιωάννινα – Ηγουμενίτσα, μόλις χθες βράδυ μας είπε μέσω της συνέντευξης του στον Σταύρο Θεοδωράκη, πως όσα λέγαν πριν από λίγες μέρες οι υπουργοί της κυβέρνησης του, είναι “σενάρια επιστημονικής φαντασίας”!!!


Ο υφυπουργός Υποδομών, Γ. Καραγιάννης, έλεγε πριν από λίγες ημέρες πως ο Μητσοτάκης θα έκανε εξαγγελία για τρένο στην Ήπειρο (+BINTEO) Ο υφυπουργός Υποδομών, Γ. Καραγιάννης, έλεγε πριν από λίγες ημέρες πως ο Μητσοτάκης θα έκανε εξαγγελία για τρένο στην Ήπειρο (+BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.